Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Κορωνοϊός:Σε οριακό επίπεδο η Κύπρος-320 κρούσματα και εννέα νεκροί
Κορωνοϊός:Σε οριακό επίπεδο η Κύπρος-320 κρούσματα και εννέα νεκροί

Κορωνοϊός:Σε οριακό επίπεδο η Κύπρος-320 κρούσματα και εννέα νεκροί

Σε οριακό επίπεδο η Κύπρος με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊόύ να ανεβαίνει καθημερινά.

Τα 58 νέα κρούσματα-αριθμός ρεκόρ-που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (01/04) ανησυχούν. Η χώρα μας μετράει 320 συνολικά κρούσματα, ενώ άλλος ένας συνάνθρωπός μας έχασε την μάχη για τη ζωή, με τον αριθμό των νεκρών να φτάνει στους εννέα. Πρόκειται για οκτώ άνδρες και μια γυναίκα.

Ανάμεσα στα νέα κρούσματα και Γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου ενώ τέσσερα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν στο Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Οι ειδικοί για άλλη μια φορά παροτρύνουν τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα και να μένουν σπίτι.Νέα αγωνιώδη έκκληση στους πολίτες να μείνουν σπίτι διότι η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, απεύθυνε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Εξάλλου, για την αύξηση των κρουσμάτων στην Κύπρο αλλά και την πιθανή φαρμακευτική αγωγή για τους ασθενείς κορωνοϊού μίλησε στις Τομές στα Γεγονότα ο Μοριακός Ιολόγος, Δρ Λεόντιος Κωστρίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο αριθμός-ρεκόρ κρουσμάτων είναι αποτέλεσμα των προηγούμενων μέτρων και θα χρειαστούν κάποιες ημέρες για να παρακολουθήσουμε την πορεία τους με τα νέα μέτρα που μπήκαν σε εφαρμογή.

Send this to a friend