Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Η Viral Κύπρια πεθερά καλεσμένη στο «ΛΟΥΗΣ Night Show»
Η Viral Κύπρια πεθερά καλεσμένη στο «ΛΟΥΗΣ Night Show»

Η Viral Κύπρια πεθερά καλεσμένη στο «ΛΟΥΗΣ Night Show»

Τα τελευταία ατυχές γεγονότα που μαστίζουν τον τόπο μας και όλο τον πλανήτη μας έχουν φέρει όλους σε δύσκολη θέση. Αυστηρά περιοριστικά μέτρα (και καλά έκαναν), μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας. Έτσι και η αγαπημένη μας τηλεοπτική εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη πήρε αρχικά αναβολή τηρώντας όλα τα διατάγματα του νόμου.

Η τεράστια όμως δύναμη του κόσμου, η μεγάλη αγάπη προς τον Λούη και η συνήθεια που έγινε λατρεία κάθε Παρασκευή στην Κύπρο, το Λούης Night Show επέστρεψε διαδικτυακά σπάζοντας κάθε προηγούμενο με 106 000 προβολές. Αυτό ήταν η αιτία που οδήγησε ξανά τον Λούη στο τηλεοπτικό του ραντεβού τις Παρασκευές. Ένα home edition στον Αlpha Κύπρου με ρεκόρ τηλεθέασης 165 000,μια εκπομπή απόλυτα “σπιτική” αφού είδαμε τον αγαπημένο μας κωμικό στην πολυθρόνα του σπιτιού του.

Είναι δεδομένη πλέον η αγάπη του κόσμου, η μεγάλη επιτυχία της εκπομπής, η ανάγκη που έχει ο κόσμος να γελάσει τέτοιες δύσκολες ώρες. Αδιαμφησβιτικα ο Λούης Πατσαλίδης είναι ίσως ο καλύτερος stand up comedian της Κύπρου μέχρι τώρα..

Αυτή την Παρασκευή ετοιμαστείτε για πολλά γελοία,αφού η “Κύπρια πεθερά”, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου Κύπρο και Ελλάδα αυτές τις μέρες, θα είναι η καλεσμένη του Λούη Πατσαλίδη στο δεύτερο home edition Λούης Night Show στην τηλεόραση του Αλφα στις 9:15μ.μ..

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

LNS Home Edition 2

Αυτή την Παρασκευή στις 21:15 στον Alpha Κύπρου, το Λούης Night Show επιστρέφει, με νέο Home Edition Επεισόδιο! (Από όποιο δωμάτιο του σπιτιού μας επιτρέψει η Αστέρω).

Gepostet von Λούης Night Show am Dienstag, 31. März 2020

Επίσης μην ξεχνάτε να στείλετε τις selfie σας για εδώ για να μπείτε στην κλήρωση.

Όλοι στις θέσεις μας! Περιμένουμε τις selfies σας!

Gepostet von Λούης Night Show am Freitag, 27. März 2020

Send this to a friend