Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σκόνη μέχρι αύριο, τοπικές βροχές όλη την εβδομάδα
Σκόνη μέχρι αύριο, τοπικές βροχές όλη την εβδομάδα

Σκόνη μέχρι αύριο, τοπικές βροχές όλη την εβδομάδα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, η οποία αναμένεται να υποχωρήσει μέχρι το πρωί της Τετάρτης. Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Παρασκευή:

Σήμερα Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Την Πέμπτη θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις οι οποίες αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα μετά το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή παραμένοντας κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: philenews

Send this to a friend