Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Διαγωνισμός ζωγραφικής στη Λάρνακα για όσους μένουν σπίτι λόγω κορωνοιού
Διαγωνισμός ζωγραφικής στη Λάρνακα για όσους μένουν σπίτι λόγω κορωνοιού

Διαγωνισμός ζωγραφικής στη Λάρνακα για όσους μένουν σπίτι λόγω κορωνοιού

Με στόχο την ανάπτυξη της δημιουργικότητας των παιδιών και παράλληλα την παραγωγική αξιοποίηση του ελεύθερου τους χρόνου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο την οποία διανύει o τόπος μας λόγω κορωνοιού, ο Δήμος Λάρνακας, σε συνεργασία με το Ανοικτό Σχολείο, ανακοίνωσαν την έναρξη ενός πρωτότυπου διαγωνισμού ζωγραφικής.
Ο διαγωνισμός αυτός έχει θέμα «Αγαπώ την πόλη μου» και σ’ αυτόν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά ηλικίας από 4 έως 14 χρόνων που διαμένουν στη Λάρνακα.
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε χθες Παρασκευή (27/3) και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου 2020, με την ευχή μέχρι τότε να έχει περιοριστεί η πανδημία. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού που ανακοίνωσε ο δήμος, οι ζωγραφιές θα πρέπει να είναι σε χαρτί μεγέθους Α4 ή Α3, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε υλικό. Θα γίνονται αποδεκτές και ζωγραφιές με κολλητική.
Ο Διαγωνισμός χωρίζεται σε 3 ηλικιακές κατηγορίες: 4 – 6 χρόνων, 7 – 10 χρόνων και 11 – 14 χρόνων.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να στέλνουν τις ζωγραφιές τους αφού τις σαρώσουν (scan) ή φωτογραφίσουν στο , είτε με viber στο τηλέφωνο

asdlarnakas2010@gmail.com, 99817979.


Σε όλες τις περιπτώσεις οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στέλνουν μαζί με την ζωγραφιά και τα στοιχεία τους, όπως ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ονοματεπώνυμο γονέα ή κηδεμόνα και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Όλες οι ζωγραφιές που θα είναι ολοκληρωμένες, ευδιάκριτες και θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα στοιχεία θα ανεβαίνουν ανώνυμα στη σελίδα του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Λάρνακας στο Facebook: https://www.facebook.com/anoiktosxoleio.dimoularnakas/.
Μετά την ολοκλήρωση και αξιολόγηση του διαγωνισμού, η αρμόδια επιτροπή θα αναδείξει τις τρεις πρώτες ζωγραφιές ανά ηλικιακή κατηγορία.
Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του διαγωνισμού ζωγραφικής «Αγαπώ την πόλη μου».
Βάσος Βάσου

Send this to a friend