Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ο 58χρονος πιλότος ο ένας εκ των δυο νεκρών…
Ο 58χρονος πιλότος ο ένας εκ των δυο νεκρών…

Ο 58χρονος πιλότος ο ένας εκ των δυο νεκρών…

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 58χρονος πιλότος ο οποίος μολύνθηκε από κορωνοϊό βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς.

Ο άτυχος 58χρονος είναι το δεύτερο θύμα του κορωνοϊού στην Κύπρο και τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνομένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο άτυχος 58χρονος διαγνώσθηκε με κορωνοϊό το περασμένο Σάββατο και διακομίσθηκε στο Γενικο Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Το βράδυ της Παρασκευής η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε παρουσιάζοντας επιπλοκές στο αναπνευστικό και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μεταφέρθηκε και διασωληνώθηκε.

Μετά από μάχη που έδωσε για τη ζωή του, ο άτυχος 58χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης.

O 58χρονος πιλότος έδωσε δείγμα όταν επέστρεψε στην Κύπρο ωστόσο παραμένει άγνωστο που μολύνθηκε από τον ιό αφού είχε ταξιδέψει σε αρκετές χώρες, λόγω της δουλειάς του, τις προηγούμενες ημέρες.

Ο 58χρονος είναι το δεύτερο θύμα του κορωνοϊού στην Κύπρο αφού προηγήθηκε ο θάνατος του 70χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου ο βράδυ της Παρασκευής.

Εκτός από τον 58χρονο πιλότο, ακόμη ένας έχασε τη ζωή του, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να ανέρχεται στους τρεις.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος νεκρός ήταν ο 70χρνος, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Send this to a friend