Home ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας για τα νέα μέτρα
Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας για τα νέα μέτρα

Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας για τα νέα μέτρα

Ο Δήμος Λάρνακας στα πλαίσια των νέων μέτρων που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο διάγγελμα του ημερομηνίας 23/03/2020 ανακοινώνει ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για διασφάλιση της υλοποίησης τους.

Συγκεκριμένα, ορίσθηκε ειδική ομάδα από το Δήμο Λάρνακας η οποία θα διασφαλίσει ότι Δημοτικός Κήπος, τα πάρκα, παιδότοποι, οι ανοικτοί χώροι συναθροίσεων όπως οι πλατείες, ο εκδρομικός χώρος του Τεκκέ, οι παρυφές της Αλυκής, οι αποβάθρες και οι παραλίες της Λάρνακας θα παραμείνουν κλειστές.

Επίσης, σήμερα Τρίτη 24/03/2020, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για τα θέμα της απομάκρυνσης ξυλείας και άλλων από Λαμπρατζιές σε διάφορα σημεία της πόλης, όπου αποφασίστηκε η άμεση μετακίνηση τους από συνεργεία του Δήμου με τη συνοδεία της Αστυνομίας. Καλείται το κοινό όπου παρατηρεί συσσώρευση ξυλείας σε ανοικτούς χώρους να ενημερώνει το Δήμο Λάρνακας στο τηλέφωνο 24812542 ή στο 24816530.

Καλούμαστε όλοι να προστατέψουμε το μεγαλύτερο μας αγαθό, την υγεία μας. Μένουμε σπίτι, προφυλασσόμαστε εμείς και οι δημότες μας από την εξάπλωση του Κορωνοϊού. Αυτές τις δύσκολες μέρες που δοκιμάζεται όλος ο κόσμος, καλούμαστε να δείξουμε την ανάλογη σοβαρότητα αλλά και υπομονή για όσο καιρό διαρκέσει η κρίση, προκειμένου όλοι μαζί να βγούμε από αυτή την περιπέτεια ακόμα πιο δυνατοί

Send this to a friend