Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Τοποθέτηση Καραπατάκη: «Το πρωτάθλημα να τελειώσει στα γήπεδα» (βίντεο)
Τοποθέτηση Καραπατάκη: «Το πρωτάθλημα να τελειώσει στα γήπεδα» (βίντεο)

Τοποθέτηση Καραπατάκη: «Το πρωτάθλημα να τελειώσει στα γήπεδα» (βίντεο)

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ παραχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας Άντρος Καραπατάκης.

Μεταξύ άλλων απάντησε έμμεσα και στον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη που ανέφερε ότι το πρωτάθλημα θα πρέπει να πάει στον ΑΠΟΕΛ αν δεν ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και είναι γεγονός ότι οι πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει τη ζωή όλων μας. Τις επιχειρήσεις μας, το προσωπικό μας και φυσικά και το ποδόσφαιρο. Πρώτο μας μέλημα είναι η υγεία όλου του κόσμου, όλων των παραγόντων, των ποδοσφαιριστών και όλων όσων δουλεύουν στα σωματεία».

«Το πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε το παν να τελειώσει στα γήπεδα. Είμαι της άποψης ότι πρωταθλητής, οι εκπροσώποι μας στην Ευρώπη και η διαβάθμιση πρέπει να κρίνονται δίκαια στους αγωνιστικούς χώρους. Πρέπει να κάνουμε υπομονή να ξεπεράσουμε τον κορωνοϊό και πρέπει να κάνουμε το παν να τελειώσουμε το πρωτάθλημα για να είμαστε δίκαιοι με όλους. Αν πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο πρέπει να κάνουμε το παν για να τελειώσει το πρωτάθλημα στο γήπεδο».

«Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν παρελπίδα η πανδημία συνεχιστεί και δεν μπορέσει το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στο γήπεδο θεωρώ ότι είμαστε όλοι σοβαροί άνθρωποι. Πρέπει να κάτσουμε σε ένα δωμάτιο να βρούμε μία λύση για να μην αδικηθεί κανένας. Είμαστε της άποψης ότι οι καλύτεροι πρέπει να μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη και να βρούμε μία λύση πως θα γίνει αυτό το πράγμα».

Larnakaonline Sports

Send this to a friend