Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑ Ανακοίνωση ΠΑΣΥΚΑΦ για προστασία σε σχέση με το Κορωνοϊο Covid-19
Ανακοίνωση ΠΑΣΥΚΑΦ για προστασία σε σχέση με το Κορωνοϊο Covid-19

Ανακοίνωση ΠΑΣΥΚΑΦ για προστασία σε σχέση με το Κορωνοϊο Covid-19

Η διεύθυνση του ΠΑΣΥΚΑΦ σύμφωνα με τις νέες οδηγίες, μετά το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, στις 13 Μαρτίου 2020, αλλά και τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου στις 15 Μαρτίου 2020, αποφάσισε τα ακόλουθα:

📌 Η Υπηρεσία Κατ’ Οίκον Νοσηλευτικής Φροντίδας θα συνεχίσει να προσφέρεται αξιολογώντας την κάθε περίπτωση ασθενή ξεχωριστά, με επίσκεψη στο σπίτι ή μέσω τηλεφώνου. Οι επαγγελματίες υγείας του Συνδέσμου θα ακολουθούν τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας με βάση τις οδηγίες και υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας αλλά και των Ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων της Υπηρεσίας Κατ’οίκον Ανακουφιστικής Φροντίδας.

📌 Τα γραφεία του Συνδέσμου θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, καθημερινά από τις 08:00 – 16:00 εκτός Παρασκευής από τις 08:00 – 13:00. Προγραμματισμένες αιμοληψίες, παραλαβή συνταγών και φαρμάκων, παραλαβή και επιστροφή εξοπλισμού, θα γίνονται μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Σύνδεσμο και καθορισμό ραντεβού.

📌 Η Υπηρεσία Μεταφοράς Ασθενών θα παραμείνει εκτός λειτουργίας μέχρι να ανασταλούν τα μέτρα ασφαλείας. Θα ακολουθήσει περαιτέρω ανακοίνωση.

📌 Οι ομαδικές και ατομικές συναντήσεις της Ψυχοκοινωνικής Υπηρεσίας του Συνδέσμου, αναστέλλονται από σήμερα μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2020.

📌 Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι το τέλος Μαρτίου αναβάλλονται ή διαφοροποιούνται. Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις.

Σκοπός όλων μας είναι να προστατεύσουμε κατά κύριο λόγο τους ασθενείς μας αλλά και τους γύρω μας. Συστήνεται σε όλους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, να παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που δίνονται από το Υπουργείο Υγείας.

Τα πιο πάνω μέτρα θα ισχύουν μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΣΥΚΑΦ

Send this to a friend