Home ΛΑΡΝΑΚΑ Συμβουλές διαχείρισης οικιακών σκυβάλων ατόμων που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό λόγω κορονοϊού από το Δήμο Λάρνακας
Συμβουλές διαχείρισης οικιακών σκυβάλων ατόμων που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό λόγω κορονοϊού από το Δήμο Λάρνακας

Συμβουλές διαχείρισης οικιακών σκυβάλων ατόμων που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό λόγω κορονοϊού από το Δήμο Λάρνακας

Ο Δήμος Λάρνακας συμβουλεύει τους δημότες που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό λόγω Κορονοϊού ότι, όσον αφορά τη διάθεση των σκυβάλων τους, θα πρέπει αυτά να τοποθετούνται σε πλαστική σακούλα σκουπιδιών και να δένεται όταν γεμίσει. Η πλαστική σακούλα θα πρέπει στη συνέχεια να τοποθετείται σε δεύτερη σακούλα και να δένεται ξανά. Ακολούθως η σακούλα θα πρέπει να αποθηκεύεται και να βρίσκεται υπό την επίβλεψη τους για τουλάχιστον 72 ώρες. Μετά τη λήξη της περιόδου αποθήκευσης, η σακούλα να τοποθετείται σε κοινόχρηστους χώρους περισυλλογής αποβλήτων.

Όταν λήξει ο αυτοπεριορισμός των ατόμων αυτών, τότε θα μπορούν να τοποθετούν τα σκύβαλα τους σε κοινόχρηστους χώρους ως συνήθως.

Ο λόγος που οι δημότες καλούνται να εφαρμόσουν το πιο πάνω μέτρο είναι αφενός ο περιορισμός της εξάπλωσης του Κορονοϊού και αφετέρου για να προστατευτεί το προσωπικό του Δήμου που έχει την ευθύνη της περισυλλογής των σκυβάλων.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ακολουθηθούν πιστά οι πιο πάνω οδηγίες για τον χειρισμό των εν λόγω σκυβάλων για το καλό όλων.

 

Send this to a friend