Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Θα είναι πολλαπλά τα οφέλη αν πάρει το τρίποντο…
Θα είναι πολλαπλά τα οφέλη αν πάρει το τρίποντο…

Θα είναι πολλαπλά τα οφέλη αν πάρει το τρίποντο…

Η Ανόρθωση το Σάββατο (14/3) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, έχει ενώπιον της μία μεγάλη ευκαιρία, καθώς με νίκη αφήνει τους περσινούς πρωταθλητές εννέα βαθμούς πίσω της.

Η «Κυρία» με τυχών νίκη ανεβαίνει στους 49 βαθμούς και αφήνει τον ΑΠΟΕΛ στο -9 και στους 40 βαθμούς. Μία διαφορά αρκετά μεγάλη που δύσκολα μπορεί να ανατραπεί.

Αν και νωρίς, με λίγα λόγια αν η Κυρία νικήσει τους «γαλαζοκίτρινους» μέσα στο ΓΣΠ, τους αφήνει τρία τρίποντα πίσω της.

Δηλαδή το ΑΠΟΕΛ για να καταφέρει να ανεβεί πάνω από την Ανόρθωση, πρέπει η ομάδα του Κετσπάγια να χάσει τρία παιχνίδια και τρία παιχνίδια η ομάδα του Ουζουνίδι να κερδίσει.

Πέραν της βαθμολογικής σημασίας, αν καταφέρει η ομάδα του Κετσπάγια να κερδίσει, θα πάρει άλλο αέρα και η ψυχολογία θα ανέβει στα ύψη, δίνοντας μία άλλη δυναμική στην Ανόρθωση.

Επομένως η ομάδα της Αμμοχώστου αν τα καταφέρει να φύγει με τρίποντο από τη Λευκωσία θα πάρει μεγάλο πλεονέκτημα και θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, όμως υπάρχει αρκετός δρόμος.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα ο Κετσπάγια δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του, τους τραυματίες Ανανίτζε, Χριστοφή και Εγγλέζου, όλοι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του για τον σημαντικό αγώνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ.

Θεόδωρος Τσιολάκης – Larnakaonline Sports

Send this to a friend