Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Kάπως έτσι θα μοιάζει το iPhone 12
Kάπως έτσι θα μοιάζει το iPhone 12

Kάπως έτσι θα μοιάζει το iPhone 12

Πριν λίγο καιρό, η Apple έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες για το νέο iPhone 9, η ημερομηνία κυκλοφορίας του οποίου όμως θα αλλάξει λόγω του κοροναϊού που μπλοκάρει τη λειτουργία των εργοστασίων της αμερικανικής εταιρείας στην Κίνα. Το iPhone 12 ωστόσο δεν θα παρεκκλίνει από το deadline που παραδοσιακά θέτει το brand όσον αφορά την παρουσίασή του, που θα είναι ασφαλώς τον Σεπτέμβριο.

Προς το παρόν, ελάχιστα είναι γνωστά για το καινούριο smartphone αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μία ιδέα για το πώς μπορεί να μοιάζει και ποιες θα είναι οι λειτουργίες του. Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες αλλά και τις πιο δημοφιλείς φήμες, θα κυκλοφορήσει σε 4 μοντέλα και με τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης: 5,4, 6,1 and 6,7 ιντσών. Το design θα είναι αρκετά κοντά σε εκείνο του iPhone 5, με έντονες γωνίες και λιγότερες καμπύλες σε σχέση με τις τελευταίες εκδοχές.

Οι πιο επαναστατικές ενδείξεις για το iPhone 12 ωστόσο σχετίζονται με την περιβόητη τετραπλή κάμερα που -κατά πάσα πιθανότητα- θα φέρει και τις εντυπωσιακές έως πρωτόγνωρες λειτουργίες αυτής. Μένει να δούμε αν τελικά όλα τα νέα iPhones θα είναι εξοπλισμένα με αυτήν και αν, τελικά, θα κυκλοφορήσουν το προσεχές φθινόπωρο.

Send this to a friend