Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα «Η στεγαστική πολιτική στην Κύπρο»
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα «Η στεγαστική πολιτική στην Κύπρο»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα «Η στεγαστική πολιτική στην Κύπρο»

Με επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή εκδήλωση με θέμα «Η στεγαστική πολιτική στην Κύπρο και οι δυνατότητες βελτίωσης της» στο Πανεπιστήμιο Frederick, στην οποία ομιλητής ήταν και ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου.

Η στέγη είναι ένα από τα μεγάλα θέματα που απασχολούν σήμερα το νησί μας και είναι άμεσα συνυφασμένο με το θέμα των αστέγων που όπως φαίνεται είναι πολύ περισσότεροι από όσο κάποιοι θέλουν να μας παρουσιάζουν. Γι’ αυτό και ο κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, μίλησε κυρίως για το θέμα της σημασίας μιας ορθής και περιεκτικής στεγαστικής πολιτικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκπρόσωποι από το Τμήμα Πολεοδομίας, το Υπουργείο Εσωτερικών, τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, το Υπουργείο Εργασίας, την Ένωση κοινοτήτων, καθώς και την Επιτροπή κατεχόμενων Δήμων ,το Συμβούλιο νεολαίας Κύπρου τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας το Κυπριακό Συμβούλιο Προσφύγων, την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας, τον Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Κύπρου, όπως και την Νέα Αγροτική Κίνηση, αλλά και την Συμμαχία Πολιτών είχαν την ευκαιρία μέσα στο πλαίσιο διαλόγου να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με τους ομιλητές.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών διαχρονικά ασχολείται με το θέμα της Στεγαστικής Πολιτικής καλώντας πολλές φορές την Κυβέρνηση να καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για τη στεγαστική πολιτική και τους άστεγους, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η φτώχεια και η υπάρχουσα κατάσταση.

 

Send this to a friend