Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Η Ελλάδα αποχαιρετά το μεγάλο ηθοποιό – πλήθος κόσμου
Η Ελλάδα αποχαιρετά το μεγάλο ηθοποιό – πλήθος κόσμου

Η Ελλάδα αποχαιρετά το μεγάλο ηθοποιό – πλήθος κόσμου

Στην τελευταία κατοικία του ο σπουδαίος ‘Ελληνας ηθοποιός

Από νωρίς το πρωί η σύζυγος του Κώστα Βουτσά βρίσκεται στην Μητρόπολη Αθηνών. Ντυμένη στα μαύρα και φανερά καταβεβλημένη η Αλίκη Κατσαβού μαζί με την οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού θα πουν κεκλεισμένων των θυρών το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό.

Με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και με δάκρυα στα μάτια όλη η χώρα αποχαιρετά τον σπουδαίο Κώστα Βουτσά. Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, οι αγαπημένες του κόρες, φίλοι, ηθοποιοί, καλλιτέχνες, πολιτικοί αλλά και απλοί άνθρωποι που τον γνώριζαν μέσα από τις ταινίες του του λένε αυτή την ώρα το στερνό αντίο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Από χθες, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, από τις 09:30 το πρωί ως τις 19:30, η σορός του Κώστα Βουτσά τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, παρουσία της οικογένειας του ηθοποιού και πλήθους κόσμου.

Από το πρωί η οικογένεια του ηθοποιού βρίσκεται στην Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο αντίο. Υποβασταζόμενη από την ανιψιά της, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, ντυμένη στα μαύρα και καταβεβλημένη βρέθηκε από νωρίς στο παρεκκλήσι και παρέλαβε τη σορό του ηθοποιού.

Μετά την νεκρώσιμο ακολουθία και ακολουθούν οι επικήδειοι για τον Κώστα Βουτσά και κατόπιν, με αυτοκινητοπομπή, θα μεταφερθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Θα ακολουθήσει πομπή κατά την διάρκεια της οποίας η σορός του Κώστα Βουτσά θα μεταφερθεί στην τελευταία της κατοικία, στο Α’ Νεκροταφείο, στον τάφο που παραχώρησε ο Δήμος Αθηναίων προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του και την σημαντική προσφορά του στο χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Υπενθυμίζουμε την παράκληση την οικογένειάς του σύμφωνα με την οποία όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά στη μνήμη του να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας – Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο.

Η Αλίκη Κατσαβού

Η δεύτερη σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Θεανώ Παπασπύρου

Η κόρη του Σάντρα Βουτσά

Η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά

Η αδερφή του Νιτσα Βουτσά

Η τρίτη σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Εύη Καραγιάννη και ο γιος της ‘Ανθιμος Ανανιάδης

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη

 

Πλήθος κόσμου και καλλιτεχνών συρρέει να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο ηθοποιό

Ο Παύλος Χαϊκάλης

Η Έλενα Τσαβαλιά

 

Send this to a friend