Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Χρήστης ναρκωτικών τα έκανε γης μαδιάμ σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα
Χρήστης ναρκωτικών τα έκανε γης μαδιάμ σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα

Χρήστης ναρκωτικών τα έκανε γης μαδιάμ σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα

Έπαθε αμόκ και τα ‘κανε γυαλιά καρφιά 25χρονος, από την Λευκωσία, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρνακας το βράδυ της Τρίτης. Ήταν λίγο μετά τις 10μ.μ., όταν  εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο άκουσαν φωνές, κραυγές και θορύβους από το δωμάτιο του νεαρού με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία έσπασαν την πόρτα του δωματίου, αντικρίζοντας παντού σπασμένα αντικείμενα και αίματα. Με την είσοδο των αστυνομικών και των πυροσβεστών στο δωμάτιο, ο νεαρός συνέχισε να σπάζει γυαλιά, τραπέζια κι άλλα αντικείμενα. Ο νεαρός ήταν τραυματισμένος σε διάφορα μέρη του σώματός του και αιμορραγούσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη, ενώ σήμερα αναμένεται να χειρουργηθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ανακρινόμενος, ανέφερε ότι έκανε χρήση ναρκωτικής ουσίας κρυστάλ, ενώ οι ζημιές που προκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου δεν έχουν ακόμα υπολογιστεί. Έσπασαν αρκετά αντικείμενα, έπιπλα, γυαλιά, ενώ σε διάφορα σημεία του διαμερίσματος υπήρχαν μεγάλες ποσότητες αίματος.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend