Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Κετσπάγια στα αποδυτήρια: «Δεν σημαίνει ότι επειδή δεχθήκαμε μία βαριά ήττα ότι διαγράφουμε την προσπάθεια επτά μηνών»
Κετσπάγια στα αποδυτήρια: «Δεν σημαίνει ότι επειδή δεχθήκαμε μία βαριά ήττα ότι διαγράφουμε την προσπάθεια επτά μηνών»

Κετσπάγια στα αποδυτήρια: «Δεν σημαίνει ότι επειδή δεχθήκαμε μία βαριά ήττα ότι διαγράφουμε την προσπάθεια επτά μηνών»

Θα μπορούσε κανείς να περίμενε ένα εξαγριωμένο Τιμούρ Κετσπάγια την επόμενη της συντριβής της Ανόρθωσης από τον Εθνικό Άχνας με 5-0 στην προπόνηση της ομάδας.

Τα πράγματα δεν ήταν όμως έτσι ακριβώς. Ο τεχνικός της Ανόρθωσης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές πριν από την προπόνηση ήταν μεν έντονος αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια. Προσπάθησε να τους δώσει να καταλάβουν ότι είναι ανεπίτρεπτες τέτοιες εμφανίσεις και ήττες και τους έδειξε τον δρόμο για να μπορέσει η ομάδα να… διαγράψει κάπως την συντριβή από τον Εθνικό .

«Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Έχω κι εγώ ευθύνη αλλά και εσείς οι ποδοσφαιριστές», ανέφερε ο Κετσπάγια στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι τον άκουσαν με μεγάλη προσοχή.

Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα πρόκρισης ενόψει του αυριανού (26/2) αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και ακολούθως πρόσθεσε: «Πρέπει να επανορθώσουμε την κακή εικόνα και να κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα και να κερδίσουμε και την ΑΕΚ. Διότι αν δεν το κάνουμε δεν θα μπορέσουμε να επανορθώσουμε. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεχθήκαμε μία βαριά ήττα ότι διαγράφουμε ή ακυρώνουμε την προσπάθεια επτά μηνών».

Πλέον, είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών και στα χέρια της τεχνικής ηγεσίας να μπορέσουν να ανατρέψουν την όλη κατάσταση.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend