Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Houston Rockets vs New York Knicks
Houston Rockets vs New York Knicks

Houston Rockets vs New York Knicks

Houston Rockets

Με τρείς συνεχόμενες νίκες προέρχεται η ομάδα των Huston Rockets που δείχνει ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Σέλτικς , Γόριος και Τζάζ τα τελευταία τους θύματα που αν μήτε άλλο αποτελούν δυνατά σύνολα.

New York Knicks

Οι ομάδα των  New York Knicks δεν διανύουν καλές εποχές. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο έκανα τα πάντα όπως συμφωνήσουν με τους Kevin Durant, την Kyrie Irving και τον Zion Williamson όμως μόνο τον RJ Barrett κατάφεραν να κλείσουν στο ρόστερ τους. Βρίσκεται στην 13η θέση της Ανατολικής περιφέρειας.

Εύκολα η δύσκολα θεωρούμε την νίκη των Huston Rockets δεδομένη και με πολλούς πόντους στον αγώνα.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!

Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.

tags:

Send this to a friend