Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ «Ανδρέα ζεις, για πάντα μαχητής» – 3 χρόνια χωρίς το αγγελικό χαμόγελο
«Ανδρέα ζεις, για πάντα μαχητής» – 3 χρόνια χωρίς το αγγελικό χαμόγελο

«Ανδρέα ζεις, για πάντα μαχητής» – 3 χρόνια χωρίς το αγγελικό χαμόγελο

«Τα αδέλφια δεν τα κλαίμε και δεν τα ξεχνάμε… τα τραγουδάμε»

«Από τότε που έχασα τον Ανδρέα μου, έφυγε το 1/3 της ζωής μου»

Τρία χρόνια συμπληρώνονται από τη μοιραία νύχτα που ο Ανδρέας Αλεξίου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λάρνακα. Τρία χρόνια μετά μα ο πόνος και η θλίψη εξακολουθούν να είναι «ζωγραφισμένα» στα πρόσωπα των γονιών και των φίλων του.

Ανδρέας Αλεξίου: Ο νεαρός με το αγγελικό χαμόγελο

Γεννημένος στις 30/08/1999 στα Λιβάδια της Λάρνακας, ο Ανδρέας Αλεξίου ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του χωριού. Συνομιλώντας με φίλους και συγχωριανούς του, όλοι έκαναν λόγο για ένα νεαρό καλοσυνάτο, ο οποίος ήταν πάντα πρόθυμος να δώσει απλόχερα τη βοήθεια του σ’ όλους τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, γνωστούς και μη. Όλοι τους τον χαρακτήριζαν το «χαμογελαστό παιδί», αφού το χαμόγελο ήταν σήμα κατατεθέν επάνω του και δεν έσβηνε ποτέ και για κανένα λόγο.

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του Κυριάκος Αλεξίου, αδυνατώντας να πιστέψει ότι δεν θα σφίξει ξανά το παιδί του στην αγκαλιά του. Σε δηλώσεις του στο 24news ο κ. Αλεξίου, τρία χρόνια μετά που η ζωή του άλλαξε προς το χειρότερο και δεν θα είναι ποτέ όπως ήταν άλλοτε, αναφέρει χαρακτηριστικά, «Τα παιδιά μου είναι όλη μου η ζωή. Από τότε που έχασα τον Ανδρέα μου, έφυγε το 1/3 της ζωής μου».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο 24sports

Send this to a friend