Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με συγκέντρωση να βάλει τις βάσεις για πρόκριση (πιθανή ενδεκάδα)
Με συγκέντρωση να βάλει τις βάσεις για πρόκριση (πιθανή ενδεκάδα)

Με συγκέντρωση να βάλει τις βάσεις για πρόκριση (πιθανή ενδεκάδα)

Μπορεί να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η Ανόρθωση και η μεγαλύτερη της προσοχή να είναι στην κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορεί για το κύπελλο.

Μιλάμε για ένα τίτλο άλλωστε που ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι παίκτες του θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι και το τέλος. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το δύσκολο εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας.

Μίας ομάδας που φέτος είναι η μοναδική που σκόραρε δυο τέρματα μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος έχει πετύχει τέσσερα γκολ. Επομένως, αυτό δείχνει ότι πρέπει η Ανόρθωση σήμερα αμυντικά να είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής.

Να έχει συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, μιας και στόχος είναι η νίκη με «καθαρό» σκορ. Ο Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μαργκάσα, Νταουσβίλι και Εγγλέζου.

Πιθανή ενδεκάδα…
Πολλά είναι τα σενάρια για την ενδεκάδα. Ο Λόρια ίσως διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια αν και τη θέση διεκδικεί και ο Παπαδόπουλος που έπαιξε και στα δυο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Δεξιά της άμυνας ο Γκαλίτσιος, αριστερά ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί Βργκοτς και Σίλντενφελντ. Στην μεσαία γραμμή Αρτυματάς, Βασιλακάκης ή Ιωάννου και Ράγιος, στα δυο «φτερά» Καλτσάς, Χριστοφή ή Μανθάτης και Ντούρις στην κορυφή. Θέση διεκδικεί και ο Κατσαράβα όπως και ο Ανανίντζε.

Send this to a friend