Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Μονόδρομος η νίκη… (πιθανή ενδεκάδα)
Μονόδρομος η νίκη… (πιθανή ενδεκάδα)

Μονόδρομος η νίκη… (πιθανή ενδεκάδα)

Η νίκη και οι τρεις βαθμοί απέναντι στη Δόξα είναι αδιαπραγμάτευτοι στόχοι για την ομάδα της Λάρνακας κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Δόξα.

Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέρα από το τρίποντο θα είναι αποτυχία για την ΑΕΚ, μιας και αν θέλει να παλέψει για κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίσει τον αγώνα και να εκμεταλλευθεί τις απώλειες που είχε ο Απόλλωνας και να μειώσει στο -1 από την 4η θέση.

Μία τέταρτη θέση η οποία μπορεί υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν μπορεί να υπολογίζει σήμερα στους Τέτε, Σάστρε και Χέφελ, ενώ οι υπόλοιποι πιθανόν να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, εκτός αν προέκυψε κάτι στην τελευταία προπόνηση.

Πιθανή ενδεκάδα…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, δεξί μπακ ο Φερνάντες, αριστερό ο Ιωάννου και κεντρικοί αμυντικοί οι Μίκελ και Γκολομπάρτ. Στην μεσαία γραμμή ο Τρουγιόλς με ένα εκ των Γκαρσία ή Αβρααμ και λίγο πιο μπροστά τους ο Σπόλιαριτς. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Ακοράν, αριστερά ο Ναράνχο ή ο Γιάννου και στην κορυφή ο Τρισκόφσκι.

Παρουσία κόσμου…
Ερωτηματικό αποτελεί πόσοι θα είναι οι φίλοι της ΑΕΚ που θα βρεθούν στο Μακάρειο. Δεν αναμένεται να είμαι μαζική η παρουσία τους, όμως όσοι θέλουν μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Send this to a friend