Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πήραν φωτιά 1460 και «red button»-Όλα όσα είπε στο ΣΙΓΜΑ ο ΥΠΔΙ για στημένα
Πήραν φωτιά 1460 και «red button»-Όλα όσα είπε στο ΣΙΓΜΑ ο ΥΠΔΙ για στημένα

Πήραν φωτιά 1460 και «red button»-Όλα όσα είπε στο ΣΙΓΜΑ ο ΥΠΔΙ για στημένα

Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει εκφράσει έντονα την πεποίθηση να καθαρίσει ο σταύλος του Αυγεία. Οι οδηγίες που υπάρχουν και από εμένα και από τον Πρόεδρο προς την Αστυνομία, είναι να προχωρήσουν σε εξέταση των όποιων υποθέσεων έρθουν ενώπιον τους, ανέφερε ο Υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» για τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Μιλώντας σε γενικότερο πλαίσιο, ο Υπουργός σημείωσε πως υπάρχουν δυο τρόποι για τη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων, ο ένας είναι η παρακολούθηση των τηλεφώνων και ο άλλος να σπάσει ο νόμος της σιωπής.

Με απλές φήμες και υπονοούμενα δεν είναι σχεδόν αδύνατο να καταλήξεις σε καταδίκες, ανέφερε.

Χρειάζονται, πρόσθεσε, γραπτές καταθέσεις και άτομα που θέλουν να προχωρήσουν μέχρι τέλους.

Μιλώντας για την κάθοδο ειδικών της ΟΥΕΦΑ, ο Υπουργός ανέφερε πως έπρεπε να γίνει συντονισμένη προσπάθεια για να ενημερωθούν όλοι για το τι είναι ο κόκκινος φάκελος.

Δεν είμαστε η μόνη χώρα που έχουμε προβλήματα με το ποδόσφαιρο, όπως είπαν οι ειδικοί της ΟΥΕΦΑ με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις κατάφεραν να καταλήξουν σε καταδίκες, σημείωσε.

Η ΟΥΕΦΑ, μας είπε πως είναι πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατο να ανακαλύψεις ποιος στοιχημάτισε και μας ανέφεραν ότι τα ποσά που στοιχηματίζοντα σε χώρες της Ασίας για παιχνίδια της Κύπρου, είναι απίστευτα, τόνισε ο Υπουργός.

Η ροή των πληροφοριών στο 1460 και το “red button” αυξάνεται συνεχώς, όπως είπε, και οι πληροφορίες αφορούν διάφορα πρόσωπα και αθλητικά γεγονότα και θα διαφανεί από τις έρευνες το τι προκύπτει.

Ανταποκρινόμενοι στην αύξηση των πληροφοριών, η Αστυνομία πολλαπλασίασε το κλιμάκιο που χειρίζεται τα θέματα και δοθήκαν διαβεβαιώσεις ότι θα διατεθεί μεγαλύτερος αριθμός αστυνομικών εάν χρειαστεί, κατέληξε ο Υπουργός.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend