Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επίσκεψη του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς κ. Ηλία Λεοντάρη στον Δήμο Αθηένου.
Επίσκεψη του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς κ. Ηλία Λεοντάρη στον Δήμο Αθηένου.

Επίσκεψη του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς κ. Ηλία Λεοντάρη στον Δήμο Αθηένου.

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστρατηγος Ηλίας Λεοντάρης πραγματοποίησε την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 προγραμματισμένη επίσκεψη στον Δήμο Αθηένου, που έγινε στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 6ης Μ/Κ Ταξιαρχίας Συνταγματάρχη (ΠΖ) Δημήτριο Πυρογιάτη, τον Διοικητή του 62 ΤΕΘ και ομάδα επιτελών του. Τον Αρχηγό υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηένου κ. Κυριάκος Καρεκλάς, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Παστού και τη Δημοτικό Γραμματέα κ. Νατάσα Γεωργίου Καρούσιου, καθώς και τον Υπεύθυνο του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου.


Στο πλαίσιο της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαιτέρως φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ανταλλάχθηκαν απόψεις και εισηγήσεις για επίλυση προβλημάτων που παρατηρούνται στην περιοχή της Αθηένου.
Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, στην οποία ο Δήμαρχος Αθηένου έδωσε δώρο στον κ. Αρχηγό ένα βιβλίο για την Ιστορία και την Κοινωνία της Αθηένου, ενώ ο Αρχηγός του έδωσε αναμνηστικό δώρο της Εθνικής Φρουράς, για ανάμνηση της επίσκεψής του στον Δήμο Αθηένου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς πραγματοποίησε επίσκεψη στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μουσείο Αθηένου και θαύμασε τις εξαιρετικές συλλογές του Μουσείου, την Αρχαιολογική, τη Θρησκευτική και την Εθνογραφική Συλλογή, σε παρουσίαση που έγινε από την Έφορο του Μουσείου κ. Νόνη Παπουή.
Η επίσκεψη του Στρατηγού Λεοντάρη ολοκληρώθηκε με διευρυμένη συνάντηση με συμμετοχή Εθνοφύλακων του Δήμου Αθηένου οι οποίοι επέδωσαν στον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς αναμνηστική πλακέτα.

Send this to a friend