Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Το πλάνο του Ηλία για το πρώτο βήμα μέσα στη Λεμεσό (πιθανή ενδεκάδα)
Το πλάνο του Ηλία για το πρώτο βήμα μέσα στη Λεμεσό (πιθανή ενδεκάδα)

Το πλάνο του Ηλία για το πρώτο βήμα μέσα στη Λεμεσό (πιθανή ενδεκάδα)

Με προβλήματα και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση σήμερα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο για το θεσμό του κυπέλλου.

Η ομάδα της Λάρνακας καλείται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού και ο Ηλίας Χαραλάμπους έχει δουλέψει όσο γίνεται καλύτερα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια, δεν απουσιάζουν ούτε και αυτή τη ορά τα προβλήματα για την ΑΕΚ. Για μία ακόμη φορά οι απρόσμενες απουσίες είναι στο μενού της ομάδας.

Εκτός αποστολής λοιπόν έχει τεθεί ο Έκτορ Χέφελ, ενώ εκτός δεν αποκλείεται να μείνει και ο Ναράνχο. Ο τελευταίος ακολούθησε την αποστολή και θα διαφανεί αν θα είναι στον πάγκο. Για ενδεκάδα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Απ’ εκεί και πέρα εκτός αποστολής μένουν οι Γκαρσία και Άβρραμ, ενώ ο Γιάννου είναι στη διάθεση του Χαραλάμπους. Το κλίμα είναι πολύ καλό και υπάρχει αισιοδοξία στην ΑΕΚ ότι η ομάδα παρά τις απουσίες έχει τα φόντα να παλέψει και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Ένα εκτός έδρας γκολ σε τέτοια παιχνίδια θα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για την ομάδα της Λάρνακας.

Η πιθανή ενδεκάδα…
Δεν θα αλλάξει ο σχηματισμός με τετράδα στην άμυνα. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, δεξί μπακ ο Φερνάντες μάλλον θα είναι έτοιμος για βασικός και αν δεν προλάβει θα δούμε τον Τάντι. Αριστερά της άμυνας ο Ιωάννου και κεντρικοί αμυντικοί οι Γκολομπάρτ και Μίκελ.

Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται Σάστρε, Τρουγιόλς και λίγο πιο μπροστά τους ο Σπόλιαριτς. Στα δυο άκρα της επίθεσης θα δούμε τους Τέτε και Ακοράν και στην κορυφή τον Τρισκόφσκι.

Εισιτήρια και στο γήπεδο…
Την στήριξη του κόσμου τους θέλουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση της ΑΕΚ σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν από τις 16:30 και από νωρίς θα εξυπηρετούν κόσμο.

Send this to a friend