Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Οδηγός ταξί στη Λάρνακα οδηγούσε μεθυσμένος, προκαλώντας τροχαίο ατύχημα ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς. Πρόκειται για 49χρονο, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Τρίτης συγκρούστηκε με περιπολικό της Αστυνομίας και με άλλο ιδιωτικό αυτοκίνητο, τα οποία ανέμεναν σε φώτα τροχαίας. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός που επέβαινε στο περιπολικό. Στον 49χρονο ταξιτζή έγινε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 123 μιλιγκράμ αντί 9.
Συνελήφθη και τέθηκε υποκράτηση και χθες παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, παραδεχόμενος την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε 15 μέρες φυλάκιση και του στέρησε την άδεια οδήγησης για τρεις μήνες.

 

Το μεγαλόπνοο έργο της ενιαίας ανάπτυξης λιμανιού και μαρίνας και η κατασκευή της τρίτης φάσης του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, θα βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας του Δήμου Λάρνακας, κατά την σημερινή επίσκεψη, του υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου στο δήμο της πόλης μας. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις στον ίδιο χώρο με όλους τους Δημάρχους της Επαρχίας Λάρνακας, για συζήτηση θεμάτων που αφορούν την Επαρχία.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού Καρκίνου, ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σωτήρος στην Λάρνακα, διοργανώνει σήμερα, στο σχολείο από τις 8:00 το πρωί μέχρι και τις 12:30 το μεσημέρι, τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Κομμωτήριο Αγάπης».
Τα καθαρά έσοδα της όλης εκδήλωσης θα διατεθούν, για την οικονομική στήριξη του Νέου Εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.

 

Και τέλος σήμερα στις 8:00 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, έχουμε την μεγάλη συναυλία με τίτλο «Στον Αστερισμό του Μίκη Θεοδωράκη» με την Μαργαρίτα Ζορμπαλά και τον Παντελή Θαλασσινό. Συμμετέχει η Χορωδία «Ρωμανός ο Μελωδός». Η είσοδος είναι €20.

Send this to a friend