Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Ενώπιον Δικαστηρίου Α.Κωνσταντίνου και Μασιάς για στημένο αγώνα
Ενώπιον Δικαστηρίου Α.Κωνσταντίνου και Μασιάς για στημένο αγώνα

Ενώπιον Δικαστηρίου Α.Κωνσταντίνου και Μασιάς για στημένο αγώνα

Νέος γύρος εξελίξεων στο κυπριακό ποδόσφαιρο αναφορικά με τα στημένα.

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις, που έφεραν τη σύλληψη του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου αλλά και του Δημήτρη Μασιά που είναι πρώην διαιτητής και νυν πρόεδρος της Αγίας Νάπας , τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη που θα αποφανθεί για την περαιτέρω κράτησή τους.

Οι δυο θα εμφανιστούν ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και αντιμετωπίζουν μεταξύ άλλων κατηγορίες χειραγώγησης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα Οθέλλος – Αγία Νάπα, αγώνα Β κατηγορίας. Να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ήταν το πρόσωπο το οποίο είχε γίνει στόχος αφού είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητό του στις 17 του περασμένου Γενάρη.

Οι δύο συνελήφθησαν αργά χθες το απόγευμα μετά από καταγγελίες του σωματείου της Αθηένου. Η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία από ποδοσφαιριστές ότι προσεγγίστηκαν για χειραγώγηση αγώνα.

Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων το βράδυ οι δυο ύποπτοι αρνήθηκαν τη διάπραξη των αδικημάτων.

Δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις ενώ όπως ανέφερε ο αθλητικογράφος του ΣΙΓΜΑ, Βασίλης Τσιρόπουλος στο δελτίο του ΣΙΓΜΑ το βράδυ της Τρίτης 11 Φεβρουαρίου, στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκε βίντεο του αγώνα αφού οι Αρχές με επιστολή τους στην ΚΟΠ ζήτησαν το εν λόγω υλικό.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend