Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανάστατοι γονείς και μαθητές Δημοτικού Σχολείου στην Επαρχία Λάρνακας
Ανάστατοι γονείς και μαθητές Δημοτικού Σχολείου στην Επαρχία Λάρνακας

Ανάστατοι γονείς και μαθητές Δημοτικού Σχολείου στην Επαρχία Λάρνακας

Ειρήνη Αντωνίου

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες, στους γονείς αλλά και στους μαθητές Δημοτικού Σχολείου της Επαρχία Λάρνακας, από την παρουσία συγκεκριμένου άνδρα, οποίος σχεδόν καθημερινά κατά τις μεσημεριανές ώρες, μεταβαίνει στο σχολείο, και κρατώντας πλακάτ περιμένει το παιδί του, που κατά τον ισχυρισμό του έπεσε θύμα απαγωγής. Κάποιες φορές μάλιστα και πάντα σύμφωνα με τους γονείς των παιδιών κρατά και μια ανθοδέσμη, για να τη δώσει στο παιδί του, όταν αυτό θα σχολάσει από το σχολείο.

Όπως έχουμε ενημερωθεί από τα μέλη του Συνδέσμου Γονέων του συγκεκριμένου σχολείου, πρόκειται για πρόσωπο που είναι γνωστό, ωστόσο δεν απασχόλησε ποτέ για σοβαρό αδίκημα.

Μάλιστα δημοσιεύουμε επίσημα και την επιστολή του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Σχολείου. Η εν λόγω επιστολή θα υπογραφεί από τους γονείς και θα σταλεί στην Αστυνομία.

Η Διεύθυνση του σχολείου λαμβάνει όπως μας έχουμε ενημερώσει, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών. Για το περιστατικό είναι ενήμερη η Αστυνομία, η οποία παρακολουθεί  διακριτικά το θέμα και σε συνεννόηση και με το Γραφείο Ευημερίας γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

 

Send this to a friend