Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Το Φροντιστήριο Τ.Ι.Μ.Ε. 1ο στην Κύπρο στα εκπαιδευτικά πακέτα Ρομποτικής!
Το Φροντιστήριο Τ.Ι.Μ.Ε. 1ο στην Κύπρο στα εκπαιδευτικά πακέτα Ρομποτικής!

Το Φροντιστήριο Τ.Ι.Μ.Ε. 1ο στην Κύπρο στα εκπαιδευτικά πακέτα Ρομποτικής!

Το φροντιστήριο Τ.Ι.Μ.Ε πρωτοπορεί ξανά αφού έχει μόλις παραλάβει, 1ο στην Κύπρο το νέο δημιούργημα της LEGO ACADEMY το εκπαιδευτικό πακέτο ‘SPIKE PRIME’. Σκοπό έχει την ακόμα ομαλότερη μετάβαση από το 1ο επίπεδο ρομποτικής WeDo 2.0 στο υψηλότερο, MINDSTORMS® EV3. Συνδυάζοντας τα πολύχρωμα blocks της LEGO, εύχρηστο λογισμικό και έξυπνη γλώσσα κωδικοποίησης, το SPIKE Prime συνεχίζει να ενθαρρύνει τους μαθητές μέσα από ευχάριστες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, να σκέφτονται κριτικά και να επιλύουν πολύπλοκα προβλήματα, ανεξάρτητα από το επίπεδο μάθησης.
Το SPIKE Prime βοηθά τους μαθητές να μάθουν τις βασικές δεξιότητες STEAM και να καλλιεργήσουν τις ικανότητες που απαιτούνται για να γίνουν τα πρωτοποριακά μυαλά του αύριο… διασκεδάζοντας!

Τα μαθήματα Ρομποτικής στο Τ.Ι.Μ.Ε είναι σχεδιασμένα για παιδιά από 5 χρονών και πάνω, παρέχοντας μια εκπαιδευτική λύση που θα εξάψει την περιέργεια, ενώ παράλληλα θα βελτιώσει τις ικανότητες των παιδιών στα πεδία των φυσικών επιστημών, της μηχανικής, της τεχνολογίας και του προγραμματισμού. Οι μαθητές θέτουν ερωτήματα και λύνουν προβλήματα, δημιουργούν μοντέλα, σχεδιάζουν πρωτότυπα, ερευνούν, αναλύουν και ερμηνεύουν δεδομένα, χρησιμοποιούν αλγοριθμικό τρόπο σκέψης, αμφισβητούν βασισμένοι σε επιστημονικές αποδείξεις, αποκτούν, αξιολογούν και επικοινωνούν τη γνώση αναπτύσσοντας την αυτοπεποίθηση τους.

Το φροντιστήριο Τ.Ι.Μ.Ε δίνει την ευκαιρία στους μαθητές, να χτίσουν, προγραμματίσουν και να δοκιμάσουν τις δικές τους λύσεις σε πραγματικά προβλήματα της ρομποτικής τεχνολογίας, μέσω δοκιμαστικών μαθημάτων που πραγματοποιούνται καθημερινά! Επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 24400767 για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις ημέρες και ώρες και δηλώστε συμμετοχή!

Send this to a friend