Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί (η πιθανή ενδεκάδα του Κετσπάγια)
Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί (η πιθανή ενδεκάδα του Κετσπάγια)

Να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί (η πιθανή ενδεκάδα του Κετσπάγια)

Νίκη για να παραμείνει μόνη πρώτη θέλει η Ανόρθωση που υποδέχεται στις 17:00 την ουραγό της βαθμολογίας Δόξα και θέλει να επιβεβαιώσει την ταμπέλα του φαβορί.

Η ομάδα της Αμμοχώστου μετά την ήττα από την Ομόνοια την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα, επέστρεψε μεσοβδόμαδα στις νίκες στο θεσμό του κυπέλλου (3-0 τον Ολυμπιακό) και δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος ειδικά σε ένα παιχνίδι που είναι στην έδρα της και είναι το σούπερ φαβορί.

Το κλίμα είναι αρκετά καλό στην ομάδα, με τον Κετσπάγια να έχει κάποια προβλήματα. Δεδομένα εκτός είναι ο Μαργκάσα, ενώ δεν αναμένεται να παίξουν Οκριασβίλι και Νταουσβίλι μιας και ακολουθεί τα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και ίσως προφυλαχθούν για τη συνέχεια.

Πιθανό σχήμα…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια, δεξί μπακ ο Γκαλίτσιος, αριστερό ο Σελίν και κεντρικοί αμυντικοί οι Βργκοτς και Σίλντενφελντ.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται Αρτυματάς, Βασιλακάκης και Ράγιος, εκτός αν προτιμηθεί στη θέση του Βασιλακάκη ο Ιωάννου. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Καλτσάς, αριστερά ο Μανθάττης έχει το προβάδισμα αντί του Ντούρις με το παιχνίδι που έκανε με τον Ολυμπιακό και στην κορυφή ο Κατσαράβα. Δεν αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ακόμη ο Ανανίντζε μιας και θέλει λίγο χρόνο.

Send this to a friend