Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το Under Armour Brand House ήρθε στη Λάρνακα
Το Under Armour Brand House ήρθε στη Λάρνακα

Το Under Armour Brand House ήρθε στη Λάρνακα

Εδώ και λίγους μήνες, η πόλη μας υποδέχτηκε το 4ο κατάστημα αθλητικών ειδών Under Armour, το οποίο στεγάζεται στην Ερμού 41.

Το απόλυτο Αμερικάνικο brand αθλητικής και καθημερινής ένδυσης αποτελεί πλέον ιδανικό προορισμό για τους Λαρνακείς που ακολουθούν πιστά τις προτάσεις και τα προϊόντα της Under Armour. Παράλληλα αποτελεί  την πιο κατάλληλη επιλογή για όσους λατρεύουν να συνοδεύουν το έντονο αθλητικό lifestyle, τόσο εντός όσο και εκτός γυμναστηρίου.

Η Under Armour προσφέρει καινοτομίες στην αθλητική ένδυση και υπόδηση  που επιλέγουν κορυφαίοι αθλητές και ομάδες σε όλο τον πλανήτη. Υδροαπωθητικά υφάσματα, ρούχα για κάθε επίπεδο θερμοκρασίας και υποδήματα με ότι πιο πρωτοπόρο έχει να παρουσιάσει η τεχνολογική γνώση των κατασκευαστών, είναι μόνο κάποια από τα προϊόντα που μπορεί να βρει ο καταναλωτής στο Under Armour Brand House της πόλης.

Το νέο, μοντέρνο κατάστημα χωρίζεται σε αντρικό, γυναικείο και παιδικό τμήμα με σημάνσεις για το κάθε άθλημα ξεχωριστά, δημιουργώντας μια ξεχωριστή shopping εμπειρία. Το εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται εκεί, κάθε στιγμή, έτοιμο να προτείνει τις επόμενες τάσεις στο χώρο του performance training και να ενημερώσει για τα άρτια τεχνολογικά ρούχα , όπως τις νέες σειρές ρούχων UA Rush™ & UA Recovery™ που έχουν ήδη γίνει το must-have κάθε επαγγελματία αθλητή.

Οι σειρές ρούχου UA Rush™ & UA Recovery™, χάρη στα εμπλουτισμένα μεταλλικά στοιχεία στην ίνα του ρούχου, βοηθούν στην αύξηση των επιδόσεων αλλά και στη γρήγορη αποκατάσταση των μυών. Επίσης, στο νέο κατάστημα, το κοινό έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά το απόλυτο δρομικό παπούτσι για μεγάλες αποστάσεις UA HOVR™ Machina, με τεχνολογία HOVR™ και ενσωματωμένο σύστημα Bluetooth*, για καταγραφή της προπόνησής σου.

Τέλος, ο  game – changer του NBA, Stephen Curry, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο signature shoe, το Curry 7, με τεχνολογία αφρού UA HOVR™ + Micro G™ και εμπνευσμένο χρωματικά από τις καθημερινές επιρροές της ζωή του.
Με μια  επίσκεψη στο νέο κατάστημα της Under Armour θα καταλάβετε πως η ανανέωση του αθλητικού σας εξοπλισμού, αρκεί για να σας πείσει πως  είναι μονόδρομος.

  

Send this to a friend