Home ΛΑΡΝΑΚΑ Καυστική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Λάρνακας με αφορμή τη νέα παράταση στο Νοσοκομείο Λάρνακας
Καυστική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Λάρνακας με αφορμή τη νέα παράταση στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Καυστική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ Λάρνακας με αφορμή τη νέα παράταση στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Χάθηκε το μέτρο όσον αφορά τις συνεχείς παρατάσεις που εξασφαλίζει ο εργολάβος του έργου για ανέγερση της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας από την κυβέρνηση.

Η 8η στη σειρά παράταση που δόθηκε πρόσφατα εκπνέει πλέον την 1η Μαρτίου 2020, παρόλο που από πλευράς αρμόδιου υπουργείου είχε δοθεί η διαβεβαίωση, τον περασμένο Νοέμβριο, πως εάν μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2020 η νέα πτέρυγα δεν ολοκληρωνόταν, τότε η κυβέρνηση θα προχωρούσε σε κατάληψη του έργου.

Παρόλ’ αυτά, ούτε σ’ αυτό το χρονοδιάγραμμα (28/1) αποδείχθηκε συνεπής ο συγκεκριμένος εργολάβος.

Για την συνεχιζόμενη κωλυσιεργία που παρατηρείται στην παράδοση ενός σημαντικότατου έργου για τον τομέα της υγείας, η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λάρνακας εξέδωσε χθες ανακοίνωση και σχολιάζει πως πλέον δεν πρόκειται για εμπαιγμό, αλλά για… ανικανότητα. «Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την καλούμε να τοποθετηθεί υπεύθυνα στα ερωτήματα μας, που είναι και ερωτήματα χιλιάδων συμπολιτών μας. Πώς γίνεται ο έλεγχος στον εργολάβο και ποιο χρονοδιάγραμμα τίθεται εάν κι εφόσον γίνει κατάληψη του έργου;

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για πολλοστή φορά, για τον εμπαιγμό έναντι της Λάρνακας και των πολιτών της για ένα τόσο σημαντικό έργο που αναμένουν χρόνια οι Λαρνακείς, με συνεχείς παρατάσεις ως προς την ολοκλήρωση των έργων, παρατάσεις που αποδεικνύονται χωρίς αντίκρισμα», καταλήγει η Ε.Ε. του ΑΚΕΛ.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

 

Send this to a friend