Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας
Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας

Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας, μετά από πρόσφατη συνεδρία του, αρ. πρ. 1096, αποφάσισε ομόφωνα να συστήσει στους Μελετητές που ασχολούνται με υποβολή πολεοδομικών και οικοδομικών αιτήσεων στο Δήμο, όπως οι διαβουλεύσεις που απαιτούνται με τις διάφορες Υπηρεσίες / Αρχές (πχ. Α.Η.Κ. Σ.Υ.Λ, Σ.Α.Λ., Πυροσβεστική, Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, Υφυπουργείο Τουρισμού κλπ), διεξάγονται από τους ίδιους, με εξουσιοδότηση της Πολεοδομικής Αρχής, σύμφωνα με τη διαδικασία που καθορίζεται στην Κ.Δ.Π.62/2016.

Με βάση τα πιο πάνω, προτρέπονται οι Μελετητές / Αιτητές, να συμπληρώνουν το ειδικό έντυπο ΕΔ1 – Διαδικασία Εξασφάλισης Διαβουλεύσεων πριν την Υποβολή Αίτησης για Πολεοδομική Άδεια.

Σχετικοί συμβουλευτικοί πίνακες διαβουλεύσεων και όλα τα σχετικά, έχουν καταρτιστεί ως σχετικός οδηγός για τους ενδιαφερόμενους και υπάρχουν στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.moi.gov.cy/moi/tph/tph.nsf/page23_gr/page23_gr?OpenDocument

Με βάση τα ανωτέρω, θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να εξασφαλίσει τις αιτούμενες για κάθε ανάπτυξη διαβουλεύσεις από τα αρμόδια Τμήματα / Υπηρεσίες / Αρχές, ώστε να υποβάλλονται μαζί με την πολεοδομική αίτηση.

Με αυτό τον τρόπο, η Πολεοδομική Αρχή θα επιτυγχάνει επίσπευση στον έλεγχο των αιτήσεων, με αποτέλεσμα να επιταχύνεται η έκδοση των πολεοδομικών αδειών.

 

Send this to a friend