Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δωρεά της ΝΕΔΗΣΥ και ανώνυμου προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου
Δωρεά της ΝΕΔΗΣΥ και ανώνυμου προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου

Δωρεά της ΝΕΔΗΣΥ και ανώνυμου προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου

Εκπρόσωποι της ΝΕΔΗΣΥ Αθηένου και της ΝΕΔΗΣΥ Λάρνακας, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αθηένου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας Αθηένου κ. Κυριάκο Καρεκλά στο Γραφείο του τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019.

Οι εκπρόσωποι της ΝΕΔΗΣΥ Λάρνακας παρέδωσαν στον Δήμαρχο Αθηένου τρία κιβώτια τροφίμων, για να διατεθούν για τις ανάγκες Αθηενιτών που έχουν ανάγκη.

Οι  εκπρόσωποι της ΝΕΔΗΣΥ Αθηένου παρέδωσαν στον Δήμαρχο Αθηένου φάκελο που περιείχε το ποσό των €300, προϊόν κέρδους από το παζαράκι που διενήργησε η ΝΕΔΗΣΥ Αθηένου στα πλαίσια της Οδού Χριστουγέννων που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηένου την 1η Δεκεμβρίου 2019, για να χρησιμοποιηθεί από την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας για ενίσχυση Αθηενιτών που έχουν ανάγκη.

cof

Ο Δήμαρχος Αθηένου ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους τόσο της ΝΕΔΗΣΥ Λάρνακας, όσο και της ΝΕΔΗΣΥ Αθηένου, για την αλτρουιστική πράξη τους και τους συνεχάρη που και αυτοί, τούτες τις γιορτινές Χριστουγεννιάτικες μέρες, τις μέρες προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο, έρχονται χορηγοί στην Επιτροπή, με στόχο να βοηθηθούν οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη. Τους ανέφερε ότι όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις η εισφορά θα χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άτομα και οικογένειες που πραγματικά χρειάζονται βοήθεια, ενώ τόνισε ότι η συνεχής αγάπη και στήριξη προς την Επιτροπή Κοινωνικής Πρόνοιας και προς αυτούς που την χρειάζονται, δίνει δύναμη στην Επιτροπή να συνεχίζει το Θεάρεστο έργο της. Επίσης ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.

Επίσης, ανώνυμος Αθηενίτης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο και προσέφερε κάρτες με κουπόνια τροφίμωμν για να δοθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν ανάγκη, συνολικού ποσού €1.200. Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε θερμά, του ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές να περάσει με την οικογένειά του, ενώ τόνισε ότι τέτοιες πράξεις βοηθούν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη να περάσουν καλύτερα τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, ενώ παράλληλα δείχνουν ότι στον Δήμο Αθηένου υπάρχουν άτομα που πραγματικά νοιάζονται γι’ αυτούς που χρειάζονται βοήθεια και ευχήθηκε ο Θεός να τους ανταμείβει ανάλογα.

Send this to a friend