Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πρωινό στον 5ο, brunch στο Dolce και ποτό στον 16ο όροφο του Radisson Blu Hotel, Larnaca
Πρωινό στον 5ο, brunch στο Dolce και ποτό στον 16ο όροφο του Radisson Blu Hotel, Larnaca

Πρωινό στον 5ο, brunch στο Dolce και ποτό στον 16ο όροφο του Radisson Blu Hotel, Larnaca

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλοι «παραμιλούν» φέτος τα Χριστούγεννα για τις πολλές επιλογές που προσφέρει το Radisson Blu Hotel, Larnaca. Το ξενοδοχείο αποτελεί πλέον προορισμό και για τις ημέρες των γιορτών.

Είτε θέλετε να απολαύσετε το πρωινό σας στο Harbor Blu, στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου, είτε να δοκιμάσετε ένα από τα γλυκά ή αλμυρά brunch του Dolce Café, στο ισόγειο του ξενοδοχείου, είτε να πιείτε το απογευματινό σας τσάι, είτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα από το SKY BAR, στο 16ο όροφο, απολαμβάνοντας ένα από τα γιορτινά μας κοκτέιλ, σας έχουμε καλυμμένους.

Ξεκινήστε την μέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με λίγη λάμψη και απολαύστε ένα Champagne Breakfast από τις 7-11 το πρωί, ενώ για τις 26 Δεκεμβρίου όπως επίσης και για τις 5 και 6 Ιανουαρίου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας από τις 6:30-11 το πρωί.

Αν πάλι επιθυμείτε να φάτε brunch, ή τα λαχταριστά χριστουγεννιάτικα μας γλυκά,  μπορείτε να πάτε στο ισόγειο του ξενοδοχείου, στο Dolce Café το οποίο θα είναι ανοιχτό στις 25 και 26 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, στις 31 Δεκεμβρίου από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, την Πρωτοχρονιά 9 το πρωί με 12 το βράδυ και στις 6 Ιανουαρίου 8 το πρωί με 12 το βράδυ.

Για τους λάτρεις της θέας και των δελεαστικών κοκτέιλ η επιλογή ακούει στο όνομα SKY BAR στον 16ο όροφο του  Radisson Blu Hotel, Larnaca, που ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά από τις 5:30 μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα και ειδικά στις 31 Δεκεμβρίου, από τις 5 μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο 24505800.

 

Send this to a friend