Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΚΕΛ: Οι Αρχές και η Αστυνομία να απαντήσουν στις καταγγελίες WiSpear
ΑΚΕΛ: Οι Αρχές και η Αστυνομία να απαντήσουν στις καταγγελίες WiSpear

ΑΚΕΛ: Οι Αρχές και η Αστυνομία να απαντήσουν στις καταγγελίες WiSpear

Για «να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ΑΚΕΛ για την επερχόμενη εκλογική τους εκστρατεία», κατηγόρησε την κυπριακή κυβέρνηση η εταιρεία WiSpear, σχετικά με τις συλλήψεις υπαλλήλων της από την Αστυνομία Κύπρου. «Αστείοι» οι ισχυρισμοί της WiSpear και χαρακτηρίζεται από «πολύ θράσος» η ανακοίνωσή της, απαντά το ΑΚΕΛ. 
Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, για μια πρώτη αντίδραση του κόμματος της αντιπολίτευσης. Ο κ. Στεφάνου μας παρέπεμψε στις Αρχές, και συγκεκριμένα στην Αστυνομία και στην κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Είναι αυτές που οφείλουν να απαντήσουν στις καταγγελίες της WiSpear και των Ισραηλινών, τόνισε, αφού αυτές είναι που κατηγορούνται, και όχι το ΑΚΕΛ.
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του ΑΚΕΛ:
«Οι πρόσφατες ενέργειες της αστυνομίας στην υπόθεση για το κατασκοπευτικό βαν επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να διερευνηθούν και να απαντηθούν. Το ΑΚΕΛ επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει ούτε να κουκουλωθεί ούτε να ξεχαστεί αυτή η υπόθεση.
Η σημερινή ανακοίνωση της εμπλεκόμενης εταιρείας χαρακτηρίζεται από πολύ θράσος. Τους λέμε ότι δεν μας αγγίζει ούτε θα ασχοληθούμε μαζί τους. Εκείνους που πρωτίστως υποσκάπτει και προσβάλλει είναι τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας και την Αστυνομία. Αυτοί έχουν την ευθύνη να απαντήσουν στους αστείους ισχυρισμούς της.»

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend