Ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό ταξίδι της Λιλ, που μεσοβδόμαδα ηττήθηκε εκτός έδρας απ’ την Τσέλσι. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα, οι Άγγλοι ήταν πολύ ανώτεροι απ’ την αρχή ως το φινάλε, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και σκόραραν γρήγορα δύο φορές. Ρόλο κομπάρσου είχε στο ματς η Λιλ, που σκόραρε σε μια απ’ τις ελάχιστες επιθετικές ενέργειες της στο φινάλε. Πήρε μόλις έναν πόντο σε έξι αγωνιστικές και μοιραία έμεινε εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης, ήταν ανταγωνιστική μόνο εντός έδρας, δίκαια έμεινε τέταρτη και εκτός συνέχειας.

*Έρχεται από 6/7 Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης

*Μετράει 16/23 2-3 Goal σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 6/7 ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Παρί Σεν Ζερμέν η Μονπελιέ την περασμένη εβδομάδα. Έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου στάθηκε καλά και μάλιστα προηγήθηκε από στατική φάση, έδειχνε ικανή να πάρει αποτέλεσμα. Τα δεδομένα άλλαξαν στο 72’ λόγω της αποβολής του Μέντες, από εκεί και έπειτα η Παρί δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί και να σκοράρει τρεις φορές με άνεση χάρη στην ποιότητα και το ταλέντο της. Δίκαιη ήττα για τη Μονπελιέ, εντός προγράμματος και λογικής.

*Έρχεται από 8/14 ΝG στο πρωτάθλημα

*Έρχεται από 4/5 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.