Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μια μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους Μικρούς Νομπελίστες που θα ζήλευε και το Μπροτγουέι
Μια μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους Μικρούς Νομπελίστες που θα ζήλευε και το Μπροτγουέι

Μια μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους Μικρούς Νομπελίστες που θα ζήλευε και το Μπροτγουέι

Με μεγάλη επιτυχία και με ένα κατάμεστο θέατρο στέφθηκε με επιτυχία η παιδική γιορτή του Νηπιαγωγείου Οι Μικροί Νομπελίστες στη πόλη μας.

Μαγικά και ζωηρά σκηνικά, χαρούμενα παιδάκια ντυμένα στους ρόλους τους έτοιμα να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να πουν τα ποιήματα τους μέσα στον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία. Τραγούδια διαλεχτά ένα ένα, όλο νόημα για τα παιδιά και για το μέλλον των παιδιών μας.

Όσοι γονείς, συγγενείς και φίλοι παρευρέθηκαν στη γιορτή παρατήρησαν σίγουρα την τεράστια αγάπη, υπομονή και θέληση των νηπιαγωγών, όχι από αυτές αλλά από την ανταπόκριση και την συνεργασία που έδειχνα τα παιδιά απέναντι τους. Το διασκέδασαν όλα τα παιδάκια και οι δασκάλες τους με την ψυχή τους. Είδαμε μια σχέση δασκάλων και παιδιών που θα θέλαμε να βλέπουμε σε κάθε τάξη, σε κάθε είδους σχολείου, σε όλες τις κοινωνίες και κοινωνικές δομές.

Το νόημα της φετινής παράστασης ήταν η έντονη πρόσκληση των παιδιών με την τεχνολογία και πως πια ήρθε η ώρα να ξανά δώσουμε πίσω την παιδικότητα που αρμόζει στη καθημερινότητα των παιδιών μας.

Δώστε χρόνο για παιχνίδι και χαρούμενες χριστούγεννιατικες στιγμές στα παιδιά σας,μεγαλώνουν γρήγορα και μας χρειάζονται κοντά τους.Συγχαρητήρια στις δασκάλες και στην διεύθυνση του Νηπιαγωγείου Οι Μικροί Νομπελίστες.

Δείτε την μαγική σκηνή

Send this to a friend