Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Στο εδώλιο ο οδηγός με τα πόδια
Στο εδώλιο ο οδηγός με τα πόδια

Στο εδώλιο ο οδηγός με τα πόδια

Στις 21 Νοεμβρίου 2019, για ν’ απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ορίστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας η υπόθεση του 43χρονο οδηγού νταλίκας, από τη Λεμεσό, ο οποίος οδηγούσε… με τα πόδια το όχημά του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού και παράλληλα μετέδιδε το «κατόρθωμά» του ζωντανά στο facebook.

Επειδή τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο επαγγελματίας οδηγός διαπράχθηκαν στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κοφίνου, η υπόθεση καταχωρίσθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, παρά το γεγονός ότι την υπόθεση διερεύνησαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού.

Η υπόθεση ήταν ορισμένη χθες στο δικαστήριο, ωστόσο ο δικηγόρος υπεράσπισης ζήτησε λίγες μέρες αναβολή, προκειμένου να μελετήσει όλο το μαρτυρικό υλικό της υπόθεσης. Ως εκ τούτου, το δικαστήριο όρισε την υπόθεση για αύριο Πέμπτη (21/11) για ν’ απαγγελθούν οι κατηγορίες στον 43χρονο και ν’ απαντήσει εάν τις παραδέχεται ή όχι. Οι πλείστες κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν αλόγιστη κι επικίνδυνη οδήγηση. Σύμφωνα με το νόμο, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται επισύρουν μέχρι και ποινή φυλάκισης ενός έτους ή χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ ή και τις δύο ποινές μαζί.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

Send this to a friend