Τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2020 θα κυνηγήσει απόψε η Γαλλία κόντρα στην ήδη αποκλεισμένη Μολδαβία. Μετά από οχτώ αγωνιστικές στον 8ο όμιλο συγκέντρωσε συνολικά 19 βαθμούς, όσους και η πρωτοπόρος Τουρκία, ενώ βρίσκεται στο +4 από την Ισλανδία που δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη νωρίτερα. Τον προηγούμενη μήνα (14/10) οι «πετεινοί» σκόνταψαν στο Παρίσι με αντίπαλο την Τουρκία, χάνοντας τη νίκη εννέα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90′ (1-1).

*Κράτησε το μηδέν στα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της

*Σημείωσε τουλάχιστον τρία γκολ στα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Νοκ άουτ από τον 8ο όμιλο τέθηκε η Μολδαβία, μετά από οχτώ αγωνιστικές συγκέντρωσε μόλις τρεις βαθμούς (1-0-7/ 2-22 τα γκολ) ισοβαθμώντας με την Ανδόρα. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν, απλά, για την αποφυγή της τελευταίας θέσης. Πανηγύρισε μόλις μία νίκη στις 18 τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε για τα προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αυτή με αντίπαλο την Ανδόρα (1-0 εντός έδρας) στις 8 Ιουνίου (δύο ισοπαλίες, 15 ήττες). Στις 12 τελευταίες από αυτές γνώρισε έντεκα ήττες (σ.σ. δεν σκόραρε στις εννέα, over 2,5 στις έξι).

*NG στα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Εκτίμηση Δύο γκολ στο ημίχρονο και τέσσερα τελικό με απόδοση 1,78

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην meridianbet.com.cy, απλά πατήστε εδώ και επωφεληθείτε του Μπόνους Εγγραφής 100% μέχρι 100 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τους Όρους και Προϋποθέσεις της εν λόγω προσφοράς πατήστε εδώ.