Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Υπόσχεται κοινωφελή έργα η εταιρεία που θέλει το γκολφ στην Αγία Νάπα
Υπόσχεται κοινωφελή έργα η εταιρεία που θέλει το γκολφ στην Αγία Νάπα

Υπόσχεται κοινωφελή έργα η εταιρεία που θέλει το γκολφ στην Αγία Νάπα

Σημαντικά κοινωφελή έργα είναι έτοιμη να δημιουργήσει η εταιρεία που προγραμματίζει να κατασκευάσει γήπεδο γκολφ στην Αγία Νάπα.

Η τοπική ιστοσελίδα Famagusta News δημοσίευσε επιστολή που απέστειλε προς τον δήμαρχο Γιάννη Καρούσο και προς τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ημερομηνίας 31 Οκτωβρίου 2019, ο διευθυντής και μέτοχος της εταιρείας «Ayia Napa Forest Golf Ltd» Χρίστος Κοιτάζος, στην οποία απαριθμεί τα θετικά που αναμένεται να προκύψουν από τη δημιουργία του γκολφ στην Αγ. Νάπα.

Ο κ.Κοιτάζος κάνει αναφορά για δημιουργία ενός τεράστιου έργου ποιοτικής τουριστικής υποδομής, το οποίο, όπως υποστηρίζει, θα εμπλουτίσει περαιτέρω το τουριστικό προϊόν της ελεύθερης Αμμοχώστου.

Στην ίδια επιστολή, ο Διευθυντής της «Ayia Napa Forest Golf Ltd» αναφέρεται και στη δέσμευσή του, την οποία κατέθεσε πρόσφατα κι ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου της Αγ. Νάπας, ότι όσοι δημότες επιθυμούν μπορούν ν’ αποταθούν στον ίδιο για να μεταβιβάσει τις μετοχές που κατέχει στην εν λόγω εταιρεία, με την υπόσχεση να συνεχίσουν την προσπάθεια και τον αγώνα που αδιάλειπτα και με συνέπεια εδώ και 27 χρόνια υπηρετεί ο ίδιος, για δημιουργία ενός γηπέδου γκολφ στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Στην επιστολή του ο Χρίστος Κοιτάζος δηλώνει πως εάν η πιο πάνω πρόθεση δεν υλοποιηθεί, τότε θα προχωρήσει άμεσα με την υπογραφή συμφωνίας – δέσμευσης προς τον Δήμο και την Εκκλησία της Αγ. Νάπας, στην οποία ν’ αναφέρεται ότι οποιαδήποτε οφέλη και κέρδη αποκομίσει από τη συμμετοχή του στην εταιρεία, θα προσφερθούν στο δημαρχείο για κοινωφελή έργα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοιτάζος υποσχέθηκε ότι η εταιρεία θα προχωρήσει στη δημιουργία γηροκομείου και κέντρου αυτισμού στην Αγ. Νάπα, ενός νέου νηπιαγωγείου, θα συνδράμει στην εκτέλεση έργων αναβάθμισης του χώρου του Μοναστηριού, θα δημιουργήσει μεγάλο συνεδριακό κέντρο, ενώ παράλληλα προτίθεται να βοηθήσει την Εκκλησία και να την ενισχύσει στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί βοηθώντας φτωχές κι ευάλωτες οικογένειες της Αγ. Νάπας. Θυμίζουμε, ότι μερίδα πολιτών της Αγίας Νάπας εναντιώνεται στη δημιουργία γηπέδου γκολφ σε δασική κρατική περιοχή, υποστηρίζοντας ότι θα καταστραφεί ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου που έχει απομείνει στην περιοχή. Ήδη, για τον σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί Ομάδα Πρωτοβουλίας ενάντια της δημιουργίας γηπέδου γκολφ στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend