Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η 6η πορεία “Περπατώ με τα Ζώα – Περπατώ για τα Ζώα” αύριο στη Λάρνακα
Η 6η πορεία “Περπατώ με τα Ζώα – Περπατώ για τα Ζώα” αύριο στη Λάρνακα

Η 6η πορεία “Περπατώ με τα Ζώα – Περπατώ για τα Ζώα” αύριο στη Λάρνακα

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Ζώων και Πουλιών Λάρνακας – Αμμοχώστου, διοργανώνει την 6η πορεία «Περπατώ με τα Ζώα – Περπατώ για τα Ζώα». Η πορεία είναι προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 στις 10:30 π.μ. με σημείο εκκίνησης την εξεδρα εκδηλωσεων στις Φοινικούδες.

Οι συμμετέχοντες θα διανύσουν πεζοί μαζί με τα ζώα τους, κατά μήκος του πεζοδρομίου, τη διαδρομή μέχρι και την Παραλία Μακένζυ όπου και θα τερματιστεί η πορεία. Σκοπό της εκδήλωσης αποτελεί πρώτιστα η ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά θέματα ευημερίας των ζώων και ιδιαίτερα των αδέσποτων ζώων της επαρχίας της Λάρνακας και αφετέρου η οικονομική στήριξη του Συνδέσμου στον καθημερινό αγώνα, για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας Ζώων και Πουλιών Λάρνακας – Αμμοχώστου, απευθύνει πρόσκληση σε όλους να πάρουν μέρος με τα ζώα τους στην πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση και να πορευθούν μαζί με τους εθελοντές στο δύσκολο αγώνα, που διεξάγουν καθημερινά για την προστασία, προώθηση και εφαρμογή των δικαιωμάτων των ζώων. Το δικαίωμα συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν, για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της Λάρνακας και για το Καταφύγιο Αδέσποτων Σκύλων Αραδίππου.

Η εκδήλωση στηρίζεται από την Ομοσπονδία Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Κύπρου.

Send this to a friend