Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Δικαιολογημένη καθυστέρηση μερικών μηνών θα παρατηρηθεί στην παράδοση της νέας Δημοτικής Αγοράς Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανδρέα Βύρα, έχουν εντοπιστεί στο υπέδαφος μεγάλοι ογκόλιθοι της παλιάς αγοράς, γεγονός που έχει δυσκολέψει και καθυστερήσει τις κατασκευαστικές εργασίες και την παράδοση του έργου, η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη τον Μάρτιο του 2020.

Μετά τις νέες εξελίξεις, η προσωρινή παράδοση της αγοράς αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι του επόμενου χρόνου, πιθανόν τον Ιούλιο.

Θυμίζουμε, ότι οι κατασκευαστικές εργασίες ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2018 με χρόνο αποπεράτωσης σε 18 μήνες.

Ο Ανδρέας Βύρας δήλωσε ότι η λειτουργία της νέας αγοράς στοχεύει στην ενίσχυση της υφιστάμενης εμπορικής δραστηριότητας και των επιχειρήσεων στο εμπορικό κέντρο, καθώς και στην αισθητική αναβάθμιση του αστικού κέντρου της Λάρνακας, με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών, ντόπιων και ξένων.  

 

Το Ελεύθερο Ζηνώνειο Πανεπιστήμιο Λάρνακας, πραγματοποιεί σήμερα στις 7:15 το βράδυ στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την 2η διάλεξη του με θέμα: «Η επιστημονική πρόοδος στη χειρουργική ογκολογία: εξελίξεις, που σηματοδοτούν τη νέα εποχή στη διαχείριση του καρκίνου». Εισηγητής ο Δρ. Αθανάσιος Πέτρου, Εξειδικευμένος Χειρούργος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Ο Σύνδεσμος Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας, ανεβάζει σήμερα στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας στις 8:00 το βράδυ την ξεκαρδιστική παράσταση του ΑΡΚΑ “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων”,  σε σκηνοθεσία Άντρης Κυριαζή Κυριάκου. Είσοδος 10 ευρώ.

 

 

 

Send this to a friend