Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Γονείς μικρού Αντώνη: «Παναγιώτη- Ραφαήλ σε περιμένουμε στη Βοστώνη»
Γονείς μικρού Αντώνη: «Παναγιώτη- Ραφαήλ σε περιμένουμε στη Βοστώνη»

Γονείς μικρού Αντώνη: «Παναγιώτη- Ραφαήλ σε περιμένουμε στη Βοστώνη»

Κάλεσμα προς τον κόσμο για να συνεισφέρει στον αγώνα ζωής, που δίνει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, απευθύνουν μέσω της σελίδας “Για τον Αντώνη με αγάπη”, οι γονείς του μικρού Αντώνη.
Συγκεκριμένα έγραψαν ότι “όσοι θα ήθελαν να συνεισφέρουν σε αυτό τον αγώνα δρόμου μέσω paypal.  Όλοι μαζί μπορούμε, Παναγιώτη- Ραφαήλ σε περιμένούμε στη Βοστώνη».

Yπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι ένα παιδί στην ίδια περίπου ηλικία με την μικρό Αντώνη, o οποίος έχει διαγνωστεί με την ίδια ασθένεια και δίνει το δικό του αγώνα αφού χρήζει της ίδιας ακριβώς πολυδάπανης θεραπείας. Οι οικογένειες των δυο παιδιών έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα από τις εμπειρίες τους καθώς έχουν καθημερινή επικοινωνία και μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες.

Σημειώνεται ότι ενώ τα έξοδα της θεραπείας για τον μικρό Αντώνη καλύφθηκαν από την κυπριακή κυβέρνηση, αυτό δεν ισχύει για την περίπτωση του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, καθώς παρά το γεγονός ότι η οικογένειά του απευθύνθηκε δια της νόμιμης οδού στο Υπουργείο Υγείας της Ελλάδος για την υποστήριξη της χορήγησης της γονιδιακής θεραπείας, εντούτοις η απάντηση ήταν αρνητική.
Πηγή: philenews

5

Send this to a friend