Η Λέτσε υποδέχεται την Ρόμα για την έβδομη αγωνιστική του Καμπιονάτο

Λέτσε

Έξι βαθμούς συγκέντρωσε η Λέτσε στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Τορίνο (2-1 εκτός έδρας) και Σπαλ (3-1 εκτός έδρας). Στο ενδιάμεσο αυτών ηττήθηκε εντός έδρας με 4-1 από τη Νάπολι. Την Τετάρτη (25/9) με αντίπαλο την Σπαλ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το γκολ του Μανκοσού από την άσπρη βούλα του πέναλτι στο 11′, προτού ο Ντι Φραντσέσκο ισοφαρίσει έξι λεπτά αργότερα εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μούρτζια.

Τίπς:

*Σημειώθηκε GG & over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της

*Σημειώθηκε NG στα 2/3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Ρόμα

Η Ρόμα γνώρισε την πρώτη φετινή ήττα της στη σεζόν μετά από πέντε αναμετρήσεις (3-2-0), καθώς την Τετάρτη (25/9) δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της άκρως ανταγωνιστικής Αταλάντα (2-0 εντός έδρας). Στο δεύτερο ημίχρονο και το 70′ ο Ζαπάτα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ με τη συμπλήρωση των 90′ ο Ντε Ρουν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Τίπς

*Σημειώθηκε NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

*Σημειώθηκε over 2,5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

Εκτίμηση X*X με απόδοση 2,05

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!