Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Βροχές σε πολλές περιοχές της Κύπρου- Πότε αλλάζει ο καιρός
Βροχές σε πολλές περιοχές της Κύπρου- Πότε αλλάζει ο καιρός

Βροχές σε πολλές περιοχές της Κύπρου- Πότε αλλάζει ο καιρός

Ασθενής, σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αθόρυβος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρηθούν μεταβολικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως στους βορείους ως νοτιοανατολικούς, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να γίνουν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 Μποφόρ και προσωρινά στα νοτιοδυτικά έως δυνατά, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα γίνει σταδιακά λίγο ταραγμένη και προσωρινά την απόγευμα, στα νοτιοδυτικά, μέχρι την ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στα 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στα 30 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στα 29 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στις 24 βαθμούς στα ψηλότερα βουνά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αθόρυβος αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρηθούν προσωρινά χαμηλές νεφώσεις. Οι ανέμους θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικά ως νοτιοανατολικά, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέφτει γύρω στα 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στα 20 στα δυτικά παράλια, γύρω στα 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στα 11 βαθμούς στα ψηλότερα βουνά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αθόρυβος αλλά το απόγευμα θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στις ορεινές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αθόρυβος αλλά μετά το μεσημέρι οι νεφώσεις που θα αναπτυχθούν ενδέχεται να δώσουν ξεχωριστή βροχή, κυρίως στα βουνά και στο εσωτερικό. Αργότερα, οι αυξημένες νεφώσεις που παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν ξεχωριστές βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, αργά το βράδυ.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς σκοτεινός και αναμένεται να διαρκέσει με μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειωθεί αξιόλογη μεταβολή κατά τη διάρκεια του τριμήνου και θα κυμαίνεται κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend