Home ΛΑΡΝΑΚΑ Γιορτάζει ο πολιούχος της Αθηένου Άγιος Φωκάς
Γιορτάζει ο πολιούχος της Αθηένου Άγιος Φωκάς

Γιορτάζει ο πολιούχος της Αθηένου Άγιος Φωκάς

Στην Αθηένου, με την ευκαιρία της γιορτής του Πολιούχου του Αγίου Φωκά, θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο, αλλά και την Κυριακή, γιορτές καθώς και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από το Δήμο και άλλους οργανωμένους φορείς.

 Τ ο Σάββατο στο Πανηγυρικό θα εκδώσει ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος. Ακολούθως ο Δήμος Αθηναίος, σε ειδική τελετή, θα επιδώσει τιμητικές πλακέτες και διπλώματα στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Πρωταθλήτριας της Ομάδας Ποδοσφαίρου των Παιδιών του «ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΝΑΙΝΟΥ» καθώς και σε άλλους αριστεύσαντες.

Θα ακολουθήσει πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα. Τον Κυριακή Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Εξάρχου του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμοθέου. Το απόγευμα

περιφέρεια της εικόνας και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου με την συνοδεία τιμητικού στρατιωτικού αποσπάσματος από Επέδρου Κέδρος, Σκορπιός και Φιλαρμονική του Πολιτιστικού Ομίλου «Ομόνοια» Αραδίππου. Του Εσπερινού και της περιφοράς θα προϊσταται ο Θεοφιλέστατος Πειραιώς του Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

 

Send this to a friend