Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Λαβράκι έβγαλε το ΟΠΕ στη Λάρνακα – σύλληψη τριών προσώπων με κλοπιμαία
Λαβράκι έβγαλε το ΟΠΕ στη Λάρνακα – σύλληψη τριών προσώπων με κλοπιμαία

Λαβράκι έβγαλε το ΟΠΕ στη Λάρνακα – σύλληψη τριών προσώπων με κλοπιμαία

Ειρήνη Αντωνίου

Στην υπόθεση των τριών προσώπων για την παράνομη κατοχή ακινήτων, προχώρησαν στην Τετάρτη μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, όταν εντοπίστηκαν στην κατοχή τους αριθμός κοσμημάτων, ρολογιών και ειδών ένδυσης για τους οποίους διερευνάται κατά πόσο αποτελούν προϊόν από τη θεραπεία.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά  τις 5 το απόγευμα, μετά από ενημέρωση ότι η γυναίκα περπατά στο χώρο της ειδών ρουχισμού στο Λάρνακα, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, μεταφέρθηκαν στο κατάστημα όπου εντοπίστηκαν την υποψία γυναίκα, ηλικίας 40 ετών.

Ακολούθησε έρευνα σε τσάντες που είχε στην κατοχή της, εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα, ρούχα και παπούτσια, καθώς και χρηματικό ποσό, για την κατοχή των οποίων η 40χρονη δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στην σύλληψή της.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο ξενοδοχείο, στο οποίο κατοικούν το 40χρονο, όπου στο κοινόχρηστο χώρο του κτιρίου εντοπίστηκαν και υποβλήθηκαν σε έλεγχο άλλα δύο γυναίκες, ηλικίας 28 και 19 ετών, με τα οποία κατοικούν στην αίθουσα του ξενοδοχείου ο πρώτος υποψήφιος.

Κατά την εξέταση, μέσα σε τσάντες που κρατούσαν τα 19χρονα και 28χρονα, εντοπίστηκαν επίσης διάφορα κοσμήματα, ρολόγια, ρούχα και παπούτσια για την κατοχή των οποίων δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις και συλλήφθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας.

Η 40χρονη, 28χρονη και 19χρονη τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των διώξεων, ενώ η Αστυνομία διερευνά πόσο τα περιουσιακά στοιχεία που βρέθηκαν στην κατοχή τους είναι ακανόνιστα.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Τμήμα Μικροβαρβάσεων Λάρνακας.

Send this to a friend