Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2019 στη Λάρνακα
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2019 στη Λάρνακα

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2019 στη Λάρνακα

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Λάρνακας, συμμετέχουν για 5η συνεχή χρονιά την ετησία Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της, είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Με σλόγκαν #BeActive, οι δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού έχουν ως κύριους αποδέκτες όλους τους δημότες, οι οποίοι μέσα από τη δωρεάν συμμετοχή τους στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν  την περίοδο 23 – 30 Σεπτεμβρίου 2019. Θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άθλησης, να επιλέξουν αυτήν η οποία τους ταιριάζει ως τρόπος αθλητικής ενασχόλησης αλλά και να  πληροφορηθούν για τα υφιστάμενα αθλητικά  προγράμματα, υπηρεσίες και προϊόντα.

Ο Δήμος Λάρνακας και το Ανοικτό Σχολείου Δήμου Λάρνακας στα πλαίσια της εν λόγω Εβδομάδας θα διοργανώσουν 17 συνολικά δράσεις και θα συνεργαστούν με διάφορους φορείς της πόλης και το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού. Αναμένεται να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις πέραν των 4000 δημοτών.  Αναλυτικά οι συνεργάτες είναι: Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού, Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια της πόλης, το Ειδικό Σχολείο Άγιος Σπυρίδωνας, IPA (International Police Association), Ποδηλατοπαρέα, Λλυμπιάδα, Σύλλογος Ολυμπιακής Γυμναστικής ΒΥΡΩΝ Λάρνακας,  American Academy (Sports Academy), Καλαθοσφαιρικό Τμήμα ΑΕΚ, Larnaka Beach Tennis Club, Σχολή Μαζορέτων Αιμιλία Σαλούτα,  Κυπριακή Ομοσπονδία Μπριτζ, Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας, Πήγασος Α. Σ. Λάρνακας, Andreou Bikes,  Dorians Challenge, Κυπριακή Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, Photos Kallias Tennis Academy, Boom Φουσκωτά,  Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας, GZone Gaming CenterAlliance Esports Arena, The Mall Of Cyprus Presents Running Under The Moon και την εταιρεία SAS SPORTS.

Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδα Αθλητισμού περιλαμβάνει 17 δράσεις, όπως Άσκηση στο Εργασιακό Χώρο – στο Δημαρχείο Λάρνακας, αθλήματα και ημερίδα παραλίας, Τουρνουά Beach Tennis και Beach Volley, Σκοποβολή.

Send this to a friend