Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Έτσι έγιναν η επιχείρηση της ΥΚΑΝ στην ορεινή Λάρνακα και οι επτά συλλήψεις
Έτσι έγιναν η επιχείρηση της ΥΚΑΝ στην ορεινή Λάρνακα και οι επτά συλλήψεις

Έτσι έγιναν η επιχείρηση της ΥΚΑΝ στην ορεινή Λάρνακα και οι επτά συλλήψεις

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας πραγματοποίησαν πολύωρη επιχείρηση στην περιοχή της ορεινής Λάρνακας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη επτά προσώπων στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών, περιέγραψε στο alphanews.live ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης.

Όπως ανέφερε, οι Αρχές μετέβησαν στην περιοχή στη βάση συγκεκριμένων πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών τη δεδομένη ημερομηνία και διενήργησαν έρευνες σε διερχόμενα οχήματα, στήνοντας σημείο ελέγχου στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου, παρά το χωριό Σκαρίνου, από τις 4 και 30 το απόγευμα εώς τις δύο τα ξημερώματα.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ εξήγησε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διενεργούνται ανάλογοι έλεγχοι σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική προσέλευση κόσμου και έφερε ως παράδειγμα τις τακτικές επιχειρήσεις που διενεργεί η Αστυνομία σε Αγία Νάπα.

Επισήμανε επίσης ότι έλεγχοι από την Αστυνομία διενεργήθηκαν στο παρελθόν και στον ίδιο τον χώρο διεξαγωγής της ετήσιας εκδήλωσης στην περιοχή του Κάτω Δρυ, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε παράνομο.

Από την πλευρά του, ο Κοινοτάρχης Κάτω Δρυ Νίκος Βασιλείου, τόνισε ότι οι έλεγχοι των Αρχών προκάλεσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή καθώς, τόσο στον Κάτω Δρυ όσο και στα Λεύκαρα ήταν προγραμματισμένες δύο χωριστές μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο Κοινοτάρχης Κάτω Δρυ υποστηρίζει ότι οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Λευκάρων, όπου υπάγεται η αστυνομική επιτήρηση και δικαιοδοσία της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους τα ναρκωτικά για προσωπική χρήση.

Πηγή : Alpha

Send this to a friend