Home ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ Απέσυρε και επίσημα το ενδιαφέρον του για την Δημαρχία Αμμοχώστου ο Τράγκολας (ΦΩΤΟ)
Απέσυρε και επίσημα το ενδιαφέρον του για την Δημαρχία Αμμοχώστου ο Τράγκολας (ΦΩΤΟ)

Απέσυρε και επίσημα το ενδιαφέρον του για την Δημαρχία Αμμοχώστου ο Τράγκολας (ΦΩΤΟ)

Και επίσημα απέσυρε το ενδιαφέρον του για την διεκδίκηση της Δαμαρχίας της Αμμοχώστου ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας με μήνυμα στην προσωπική του σελίδα :

“Προ ημερών και μετά τον αδόκητο θάνατο του αειμνηστου Δημαρχου Αμμοχωστου Αλεξη Γαλανου εξεφρασα την επιθυμια να διεκδικησω μεσω εκλογων ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ την κενωθεισα θεση της Δημαρχιας Αμμοχωστου.
Η Αμμοχωστος αποτελει αναποσπαστο κομματι της ζωης μου και φαρο της υπαρξης μου, παντοτε με αθεραπευτη την επιθυμια για επιστροφη.
Αυτην μου την επιθυμια εξεφρασα, ωστε να εξεταστει το ενδεχομενο ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ υποψηφιοτητας μου. Απο την επομενη ημερα διερρευσε , καθολου τυχαια, το ονομα μου στα ΜΜΕ , ως ΠΡΟΤΑΣΗ κοινης αποδοχης υποψηφιου και δεν διερωτουμαι στο που αποσκοπουσε, αφου στην συνεχεια αρχισαν ποικιλες αντιδρασεις και ενας ανελεητος πολεμος σχολιων και οχι μονο, τοσο σε προσωπικο οσο και οικογενειακο επιπεδο σε μια προσπαθεια καποιων κυκλων να αλλοιωσουν την προσωπικοτητα μου, την εικονα που εχω στην κοινωνια των πολιτων και ειδικοτερα το ηθος και την αξιοπρεπεια μου. Δεν επετρεψα ποτε και σε κανενα την αμαυρωση ή τον πολιτικο χρωματισμο του ονοματος μου κατα την διαρκεια της 40χρονης πορειας μου στην Πυροσβεστικη μεσω της οποιας με αυταπαρνηση υπηρετησα την πατριδα μου και τον πολιτη. Ως εκ των πιο πανω ανακοινωνω οτι μετα τα οσα προηγηθηκαν ΑΠΟΣΥΡΩ το ενδιαφερον μου να θεσω υποψηφιοτητα , γιατι η προσωπικη και οικογενειακη γαληνη, η αξιοπρεπεια και το ηθος μου ως υπερτατα αγαθα, δεν το επιτρεπουν.
Απολογουμαι δημοσια για αυτη μου την αποφαση ,προς ολους οσους πιστεψαν στο προσωπο μου οτι θα μπορουσα πρωτιστα να ενωσω τις Βαρωσιωτικες δυναμεις ωστε να συνεχιστει ο αγωνας για την επιστροφη της αγαπημενης μας πολης.
Ανεξαρτητα αυτης της εξελιξης θετω τον εαυτο μου, ως απλος στρατιωτης στην υπηρεσια της πολης που με γεννησε, γιατι η ελπιδα για επιστροφη θα πρεπει να διατηρηθει ασβεστη και ο αγωνας μεχρι τελους.”

Μάρκος Τράγκολας

Send this to a friend