Home ΛΑΡΝΑΚΑ 4 beach bars στη Λάρνακα για όλες τις ώρες!
4 beach bars στη Λάρνακα για όλες τις ώρες!

4 beach bars στη Λάρνακα για όλες τις ώρες!

Τα Beach bars που σου προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση!

Αν θέλεις οι ήσυχες μέρες του Αυγούστου να περνούν χαλαρά και ήρεμα πλάι στο κύμα, τότε άραξε σε ένα από τα ακόλουθα παραλιακά μαγαζιά της Λάρνακας και μην το κουνήσεις ρούπι απ’ εκεί αν δεν ακούσεις την ένταση του ήχουν να δυναμώνει και τα φώτα να χαμηλώνουν! Τότε καλύτερα να την “κάνεις”, αγαπημένες μου τσιλοθαμώνα, πριν γίνει η τσιλοδιάθεση κομμάτια!
Ammos Makenzy Beach
Το “Ammos”, το μαγαζί-ορόσημο του Μακένζι, με το λευκό του διάκοσμο και τον ελαφρύ φωτισμό, έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου. Σερβίροντας περιποιημένα cocktails και προσεγμένα πιάτα, θα σε κρατήσει εκεί μέχρι και το απογευματάκι να χαλαρώνεις πλάι στο κύμα. Βέβαια, αν είσαι απ’ αυτούς που δεν γουστάρουν τη δυνατή μουσική ίσως ενοχληθείς από τα ψηλά ντεσιμπέλ, παρόλο που ιδιαίτερα τα πρωινά οι επιλογές θα σε εξιτάρουν χωρίς να σου στερήσουν εκείνο που τόσο αποζητάς αυτό το καλοκαιράκι: το τσιλάρισμα. Οι λευκοί του καναπέδες θα σου χαρίσουν αδιαμφισβήτητα στιγμές ανάπαυσης και ηρεμίας, ενώ πριν δύσει ο ήλιος, το playlist, σπαρμένο με chillout διάθεση, θα σε ριλαξάρει για τα καλά.
Lush Beach Bar Resto
Όνομα και πράμα. Με το μαγευτικό του διάκοσμο, τα chill out beats του και τα δημοφιλή του live, η εμπειρία των θαμώνων του είναι όσο πιο lush γίνεται. Δεν είναι μόνο ο μακρής κατάλογος με signatures cocktails,  ρασιά και κάθε λογής ποτά, είναι και τα εξαιρετικά του πιάτα, που εκτείνονται σε ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών. Για όλα τούτα, μα και για πολλά άλλα, το Lush αποτελεί ιδανική επιλογή για τσιλάρισμα, ιδιαίτερα τις καθημερινές. Ακόμη, όμως, και τα σαββατοκύριακα οι τόνοι της μουσικής θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις -τουλάχιστον πριν τις 22:00.
ReBuke Lounge
Rebuke, όπως λέμε επίπληξη. Μα αγαπημένε chiller, δεν θα σε επιπλήξουμε διόλου αν το επιλέξεις για το αυγουστιάτικό σου chill out session. Και πώς θα μπορούσαμε άλλωστε, αφού κι εμείς θα ξαπλάρουμε δίπλα σου, στα αναπαυτικότατα κρεβάτια του και θα απολαύσουμε μαζί σου το ναργιλέ και τα δροσιστικά του cocktails. Τις καθημερινές η μουσική κινείται σε ήπιους τόνους, ενώ τις Πέμπτες μπορείς να απολαύσεις το εξαιρετικό sushi buffet.
Kastela Beach
Ένα πλήρως οργανωμένο και βραβευμένο beach bar με ξύλινα κρεβατάκια, μαλακά μαξιλάρια και ψάθινες ομπρέ- λες. Σερβίρει παγωμένους καφέδες, χυμούς, μπίρες, κοκτέιλ και σνακ για να καταλαγιάσει η πείνα σου μετά τη βουτιά.
Tip: Απλό, ιδανικό για εξορμήσεις στην παραλία.

 

Send this to a friend