Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΑΤΣΑΡΑ Βραζιλία – Αργεντινή με 0% γκανιότα, Cash Out και πάνω από 365 αγορές από την Stoiximan!
ΜΑΤΣΑΡΑ Βραζιλία – Αργεντινή με 0% γκανιότα, Cash Out και πάνω από 365 αγορές από την Stoiximan!

ΜΑΤΣΑΡΑ Βραζιλία – Αργεντινή με 0% γκανιότα, Cash Out και πάνω από 365 αγορές από την Stoiximan!

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει απόψε, στις 03:30, την Αργεντινή για τα ημιτελικά του COPA AMERICA και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα* για την αναμέτρηση, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα για περισσότερες ευκαιρίες κέρδους μέσω του Cash Out!
Οι παίκτες του στοιχήματος το περίμεναν πώς και πώς και χάρη στην Stoiximan πλεόν το απολαμβάνουν, το αξιοποιούν και βγαίνουν κερδισμένοι, καθώς η Stoiximan έγινε η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out!
Και φυσικά 0% γκανιότα, όπως όλα τα σπουδαία παιχνίδια!
*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!
Η νίκη της Βραζιλίας δίνει απόδοση 1.95, η ισοπαλία 3.50 και η νίκη της Αργεντινής 4.90. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.22, το Under 2.5 δίνει 1.65, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.00 και το No Goal 1.75. Η πιθανότητα να κερδίσει η Βραζιλία από το πρώτο ημίχρονο δίνει απόδοση 3.00 και η πιθανότητα να κερδίσει η Αργεντινή από το πρώτο ημίχρονο δίνει 8.00. Επίσης, η πρόκριση της Βραζιλίας προσφέρεται με απόδοση 1.44 και η πρόκριση της Αργεντινής με 2.80. Η περίπτωση πρόκρισης της Βραζιλίας στην κανονική διάρκεια δίνει 1.91, η πρόκριση στην παράταση δίνει 9.00 και στα πέναλτι η απόδοση είναι 10.00. Σε περίπτωση πρόκρισης της Αργεντινής στην κανονική διάρκεια η απόδοση είναι 4.5, στην παράταση είναι 13.50 και στα πέναλτι 10.00.
Όσον αφορά τους παίκτες, ο Ζεζούς της Βραζιλίας δίνει απόδοση 4.50 να σκοράρει πρώτος, ενώ ακολουθούν οι Φιρμίνιο και Κοουτίνιο, με αποδόσεις 5.00 και 6.50 αντίστοιχα. Από πλευράς Αργεντινής, ο Μέσι δίνει απόδοση 6.50, να σκοράρει πρώτος και ακολουθούν με 10.00, οι Μαρτίνες και Σουάρες.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια του Copa America (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend